PR CUAET
-
2024. Но мы только приехали. Только нашли жильё на длительную аренду, переедем в конце января если одобрят. Заверили что одобрят. + медкомиссию пройти. Поэтому я уже задумываюсь о том , что пермиты подистекают ))) и нужно подаваться на новые , тк март не за горами )
-
Вам надо податься на новые пермиты и визиторрекодс до момента истечения срока действующих и этого будет достаточно. Для младшего достаточно будет визиторрекодс, а старшему подавайте и на стадипермит и на воркпермит - оба документа будут действовать параллельно. Но для поступления в вуз ,вероятно, понадобиться ещё податься на другой стадипермит уже на базе документа о зачислении. Особенно если учеба по сроку будет дольше, чем дата окончания стадипермита
-
подалася на AOS 3/01/24, 21/01/24 прийшли кошти назад за подачу, які далі мої дії і який наступний етап в данній номінації? потрібно чекати відповіді на пошту чи оновлювати на порталі кожного дня сторніку? там без змін SUBMITED.
-
Дорого вечора. Підкажіть, будь-ласка, працюю зварником, без канадського сертифіката, задумався над зміною місця роботи. Які документи потрібно отримати від роботодавця, щоб згодом використати цей досвід для PR.? Якого формату повинен бути лист і з якими посадами. Можуть написати як welding helper, fitter. Дякую
-
Нi, я теж стояла в Е-черзi, але слот зловила i я, i дочка Емейл не мае значения. Треба бути рiвно о 7.00 , Торонто, слоти розлiтаються за декiлька секунд, ранiше тут писали люди, це правда. Два дня не викладають по Торонто, останнiй записи виклали на 1 лютого