PR CUAET
-
Дякую
-
Хтось раніше писав що може пройти, а може і ні. Дивлячись на якого офіцера потрапить ваша справа. Але всі кажуть, що краще зробити через консульство. Якщо у вас є витяг з дії, відправте в консульство, з money order на $40 і через 2-3 тижні у вас буде довідка від консульства і вже на англійській мові. Ми так і робили.
-
А хіба там можна обирати? Мені система сама вибрала на що я проходжу чи FSW or CEC
-
First name and Last name👍
-
Шановні імміграційні консультанти, @OstapBosak @ataimmigration @daria_canada @immiSasha , потрібна допомога у подачі на новий WP. Перший закінчується 10 січня.
-
друзі робили через консульство росії в Торонто. але на жаль всіх нюансів не знаю - всім займався консультант.
-
Дякую👍
-
Хто запустив цю несумітницю про апостіль? З офіційного сайта - нічого не зміниться. IRCC website: Canadian law does not require the authentication or legalization of foreign public documents before they can be used in Canada. This is not expected to change when the Apostille Convention comes into effect.
-
Вот тут почитайте, у нас не было, делали перевод внутреннего паспорта t.me/prcuaet/2427/33095
-
В тому то й справа, що немає cuaet, вона не українка
-
Базова англійська то Alberta opportunity stream, там лміа не треба якщо по куает
-
Привіт, така справа,дружина іноземка дуже давно загубила своє свідоцтво про народження, при подачі на федеральний етап чи можна буде подати якийсь інший документ замість нього? Як копія внутрішнього айді її країни наприклад
-
Маєте на увазі Express entry? Насправді мабуть що будь яку, в неї базова англійська, тому не думаю що вона може пройти на роботи з високими ТЕЕR