PR CUAET
-
👀🔍В когось є контакти хорошого іміграційного консультанта/юриста по Альберті? Може бути українець/ка чи місцевий Дякую
-
👀🔍В когось є контакти хорошого іміграційного консультанта/юриста по Альберті? Може бути українець/ка чи місцевий Дякую
-
А скільки балів набрали там? В мене 419 і ніякого результату ще з літа, то я перейшла на opportunity stream
-
@OstapBosak Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, у нас така ситуація, ми подались на PR в жовтні 2022, мій чоловік основний апликант, він вже отримав свою картку, моя заявка в обробці ( там тільки моє імʼя) я так розумію що нас будуть всіх окремо розглядати. У мене та у дітей закінчується WP/VR 12 лютого, якщо я отримаю eCOPR до цієї дати а діти ні, їм всеодно треба робити VR? Чи якщо в чоловіка та у мене є PR, дітям не потрібно нічого отримувати, просто чекати на їх карти? Ps: чоловік був в Канаді як біженець до війни, виграв суд, я і діти ідемо як dependence, документи подавали всі разом одним конвертом відправляли в IRCC. Буду дуже вдячна за відповідь, бо нічого не розумію в цій ситуації
-
Дякую 🌸🌸🌸🌸
-
Доброго дня, на чекові оплати за паспорт вписали Consulate General of Ukraine, але не вписали in Toronto (я лечу в Торонто виробляти паспорт), це не буде проблемою? Можливо хтось з цим стикався? (Оплатила на пошті)
-
Це я розумію, мама приїде лише на півтора місяці, заявку я підготую, а чи обов'язково потрібно буде апостиль, як довго він робитиметься тут в Канаді чи в Україні його робити. Зараз думаємо як краще зробити, чи перенести поїздку на літо, чи все таки ризикнути 🤯
-
громадянин Канади також має UCI. нехай шукає старі свої документи по PR/громадянстві
-
подати встигнете (до жовтня 2024 програма)
-
ми не підгружали, але мама не була аплікантом. думаю що у вас інша ситуація, тому завантажуйте (і перекладені документи також)
-
Якщо шукаєте заняття по підготовці до CELPIP, онлайн школа англ мови пропонує групи на вибір за розкладом: ✅️CELPIP PRE INT вихідні Сб, вс 16 по Торонто 3 місця ✅️CELPIP PRE INT утро - набір! Старт січень Вт, чт 10 по Торонто ✅️CELPIP PRE INT вечір - набор! Старт січень Ср, сб 23 по Торонто ✅️CELPIP UPPER INT вечір Вт 21 по Торонто Чт 20 по Торонто 3 місця ✅️CELPIP UPPER INT день - набір! Старт січень Вт, чт 12 по Торонто Якщо цікавить, пишіть в лс
-
Нема за що:) свідоцтво про шлюб має сенс, на мій погляд, якщо мама змінювала прізвище, відповідно воно інше, ніж в її свідоцтві про народження.