PR CUAET
-
Тому я і хвилююся, може це якась помилка
-
Доброго дня, допоможіть розібратися , планую подаватися на PR по AOS по професії sheet metal worker, 5 липня цього року буде рік як я працюю на цій посаді на одній фірмі, 2 місяці тому здав вступний екзамен в apprenticeship, після здачі екзамену зареєструвався на навчання яке почнеться з вересня по листопад цього року. Вчора розмовляв з консультантом який мене запевнив що без проблем можна подаватися , головне щоб здати celpip ,підтвердити диплом і решту документів до вересня, але багато від кого чув що є інформація на офіційному сайті хоча я сам не знайшов, що від моменту здачі екзамену і до закінчення навчання, в моєму випадку до кінця листопада цього року, я не маю права подаватися на PR.
-
Добрый день , получила pr card, подскажите пожалуйста, какие документы нужно обновлять ? SIN number , health card , driving license , или только SIN 🙏🙏🙏🙏
-
Вирішила, що подзвоню на наступному тижні, якщо нічого не зміниться
-
А в формі 0157е в пункті 23 "main duties of the job" треба/можна писати так само як в листі від роботодавця, reference letter?
-
Будемо сподіватися,що не помилка
-
Так. В суботу якраз найлегше додзвонитися. Принаймні для мене було. Чекала на лінії від 10 до 30 хв., не більше. В будні дні можна і 2 год. прочекати
-
Дзвоніть з самого ранку, щоб ви були однією з найперших. Починайте набирати номер за 10 хв до їхнього початку роботи. Я одного разу так зробила і на підключення до оператора чекала всього кілька хвилин
-
Дякую 🙏🙏🙏
-
Потім тут розповім
-
Благодарю 🙏🙏🙏
-
Хочу поділитися своїм досвідом. Телефонувала і в будні дні,і в суботу. Завжди час очікування орієнтовний 3-4 години. Вчора ввечері десь після 7мої спробувала додзвонитися,все вирішили за 2 години,час очікування меньше 1 години. Пробуйте ввечері.