PR CUAET
-
Ця інформація є на сайті IRCC ,щодо продовження дозволу на тимчасове перебування в Канаді,якщо є проблеми з отриманням нового паспорту. Мова йде про те, що ви всеодно можете подавати aплікацію на продовження свого тимчасового перебування в країні,а коли отримаєте новий паспорт ,то потрібно буде його додати до своєї справи.Справи кожного розглядаються індивідуально (case -by -case)
-
Так і це вже багато хто зазначав ще з минулого року. Так як в мене попередній wp закінчується в 2026 році а нові я отримувала для зняття обмежень то тривалість очікування мене зовсім не хвилювала. Навпаки, зручно що дали на довший термін ніж очікували. Головне не забути що після отримання нового wp зробити новий sin. Потім копію wp та sin відправити до податкової листом, або засабмітити у особистому кабінеті CRA.
-
А скільки приблизно опрацювання займає?
-
Шукаю Парт тайм роботу на кухні)бажано Ванкувер. Експіріансу більше 10 років(японська ,французька, італійська,американська кухні.гриль,суші,рамен,пасти і тд). Англійська на достатньому рівні.Канадський ексіріанс також є.можу перейти на фул тайм, якщо офер хороший. Дякую за увагу
-
-
Доброго дня. Поможіть будь ласка. Подала доньці на стаді перміт прийшов сьогодні запит на те. Що маю додати дозвіл батька на перебування доньки в Канаді. Батько в Україні. Це потрібно новий зробити, чи прикріпити протермінований дозвіл на виїзд в Канаду, з яким я приїхала?
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка, яку мету подорожі вказати в Travel history, якщо декілька місяців (більше 90 днів, але менше півроку) після початку повномасштабної війни була у Польщі, по суті це було в той час моє основне місце проживання (вказую його також в address history), але не оформлювала там тимчасовий захист (українцям можна було там знаходитись і не оформлюючи його)?
-
Почитайте првідомлення у цій гілці, можете за пошуком подивитись. Дуже багато разів вже відповідали докладно на ці питання. Якщо дитина школяр, то в перший пункт треба долати лист зі школи про те, що дитина відвідує школу, або табелі навчання. PAL для школи не потрібний: пишете у довільній формі лист з поясненням, що дитина навчається у школі і тому це є виключенням для надання PAL (так само і з CAQ, якщо Ви у Квебеку). Фінанси: виписку з банку (вимог щодо певних сум для школярів немає) та пояснення, що дитина тут з Вами і Ви її утримуєте. Також раджу у розділ Client information додати лист з поясненням, що дитина тут з батьками, які мають статус воркер, і додати докази родинних звʼяків: свідоцтво про народження дитини, паспорти та ворк перміти батьків. Удачі!
-
Дуже тупо З календарем якось цікавіше було, клацали собі, дивились, а тут тільки ніби по замовчуванню шукає неіснуючі слоти, бо навіть коли кажуть, що вони мали б бути відкриті, то їх нема
-
У мене питання. Чому, коли я хаходжу на слоти в Оттаві, відкривається календар, а в Торонто просто отак? У всіх так?
-
Привет, кто делал дозапрос милитари? Я много раз видел что люди обсуждали и шла речь что нужно копии переведенные военника. У меня в описании просто заполнить форму. Как считаете нужно добавить военник или нет?
-
Попробуйте через адвоката на территории Украины. Нужно заключить с ним договор на оказание услуг. Дальше он все документы, которые дают право на отсрочку (3 детей), сам отнесет в тцк и они, по идее, уже внесут данные в реестр Оберіг, после чего, снова же по идее, в резерв+ уже не должно быть нарушения, соответственно, уже можно будет податься на загран паспорт
-
Дякую, заспокоїли трохи.
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, у які терміни потрібно вкластися, щоб подати на перманент резидент документи?