PR CUAET
-
Олена, напишіть мені, я вам порахую і розповім варто чи ні. залежить від віку людини. Також потрібно розуміти ваш статус, ви employed or self employed. Є варіанти у рiзних компанiй
-
А что вас интересует? Там процесс такой же, если в консульство слот поймали. Если дп документ- у них свой процесс
-
Перевірте уважно електронну адресу, на яку ви надсилали ті листи. Можливо, якусь одну букву неправильно написали або пропустили і тому немає відповіді. Бо Оттава відписує на листи, не завжди одразу, але досить швидко. Якщо ж адреса, на яку ви відправляли, вірно написана, то спробуйте змінити тему листа на більш привертаючу увагу. Або спробуйте з іншої електронної пошти відправити, а не з тієї, що попередні листи відсилали. Можливо ті ваші листи з якоїсь причини в спам у консульстві потрапляли, тому вони їх не бачили.
-
Там все просто если у вас сохранился номер оплаты- должен прийти на мэйл. Зайдете на главную страницу IRCC и нажмете вот то что красным отметила. А дальше по инструкции. Я сама так вернула деньги.. буквально в этот же день пришли на карту
-
Иракли, Вам бы с юристами говорить. Украинскими и канадскими (тут с иммиграционными). Ситуация явно неординарная, наверняка не прописанная и они там вряд ли сами адекватный дадут ответ. Уже сказали ехать разбираться в Украину. Я надеюсь, вы сможете найти адекватных специалистов. Может действительно грузинское гражданство сделать, как тут советовали. Я не спец. Просто сочувствующий человек.
-
А сьогодні слотів нема ?
-
Що значить "сімейна заявка"? На скільки я знаю, кожен повнолітній має мати свій акаунт, дітей можна подавати з акаунта дорослого. Так як Ви зробили- ми робили лише за межами Канади, тобто у кожного, і в дитини були різні акаунти і обєднювали в одну заявку. А тут в Канаді ми , дорослі подавалися вже окремо, а дитині я подавала на візітор зі свого акаунта , отримали через пару місяців.
-
І чи можете підказати будь ласка, яка квота становить на подачу цього року?
-
Можете надати точний НОК?
-
За підрахунками частку Саскачевану буде зменшено до 3 625 місць - це здається найнижчий показник з 2009 року.
-
Да тупик конкретный
-
Дякую. То маємо 2 дні, щоб поспати 😅
-
Согласен! Совершенно не ординарная ситуация и с груз паспортами тоже не вариант уже узнавал. В любом случае нужен укр паспорт. Юристы сами толком ничего не знают, знаю только сдавайся беженцем и подавайся по гумманитарке а по факту столько подводных камней что по беженство что по гумманитарке. Вариант один по гумманитарке НО нужен действующий паспорт на момент рассмотрения дела!