PR CUAET
-
User Алина Антипова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброго ранку, допоможіть з питанням. В наше місто приїжджає консул, є можливість попасти до нього ( це дуже буде важко зробити, тому що хто за справкой о не судимости, без запису, в порядку жів. очереді. А людей буде.... так що не факт, що потраплю.) Питання, мы подавали довідку про не судимость при подачі, але на той момент довідці було чуть більше ніж рік. Можуть вони запросити нову довідку, якщо ми на етапі биометрии?
-
Доброго дня! Порадьте будь-ласка адвоката з трудового права? Це на рахунок, як на мою думку, не законного звільнення. Якщо може і кого є перевірена людина. Моє місцезнаходження Торонто чи ГТА
-
І мені цікаво
-
Всім привіт, перенаправте у правильну гілку, якщо, питання саме тут, недоречне В 2022 заїхали в Канаду по CUAET, у мене віза до 2027 року, у дітей до 2025/08( так як закінчувались паспорти), на сьогоднішній день ми вже 2 місяці в Україні( за обставинами пов’язаними зі здоровʼям) і не відомо скільки я ще буду змушена тут залишатися. Суть мого питання стосовно вʼїзду в Канаду, чи можуть бути проблеми у дітей( так як вони зі мною, обидва неповнолітні) при вʼїзді саме із-за того, що до закінчення візи залишиться 2-3 міс? Буду вдячна за зворотній звʼязок
-
Якщо за пів року зробити запис в консульство чи може пропасти QR за цей час і за 3 дні вже не буде генеруватись? Чи були такі ситуації?
-
Всім привіт, перенаправте у правильну гілку. В 2022 заїхали в Канаду по CUAET, у мене віза до 2027 року, у дітей до 2025/08( так як закінчувались паспорти), на сьогоднішній день ми вже 2 місяці в Україні( за обставинами пов’язаними зі здоровʼям) і не відомо скільки я ще буду змушена тут залишатися. Суть мого питання стосовно вʼїзду в Канаду, чи можуть бути проблеми у дітей( так як вони зі мною, обидва неповнолітні) при вʼїзді саме із-за того, зо до закінчення візи залишиться 2-3 міс?
-
Всім привіт, перенаправте у правильну гілку, якщо, питання саме тут, недоречне. В 2022 заїхали в Канаду по CUAET, у мене віза до 2027 року, у дітей до 2025/08( так як закінчувались паспорти), на сьогоднішній день ми вже 2 місяці в Україні( за обставинами пов’язаними зі здоровʼям) і не відомо скільки я ще буду змушена тут залишатися. Суть мого питання стосовно вʼїзду в Канаду, чи можуть бути проблеми у дітей( так як вони зі мною, обидва неповнолітні) при вʼїзді саме із-за того, що до закінчення візи залишиться 2-3 міс? Буду вдячна за зворотній звʼязок
-
Я відправила з двох пошт, змінювала тему листа. Електронна адреса вірна
-
Зовсім ні, кожному дорослому не потрібно мати особистий кабінет (виключення CRA). Зі свого кабінету ви можете подавати будь кого, хоч родичів, хоч друзів, хоч взагалі не знайомих людей на продовження ворк, візітор, стаді і тп. Заявка може бути груповою, це коли основний аплікант на питання чи хочете ви додати когось з членів родин відповів так. Різниця в тому що при продовженні OWP, тільки ця людина додає фото, а інші ні. Стосовно термінів очікування. Я подавалася також усією родиною у лютому 2024 року. Після подачі приходить лист, де вказано граничний термін розгляду. В нас це було 5 серпня 2024. От в той самий день наші заявки почали розглядати. Чекайте коли прийде лист що біометрію підтвердженно, це означає що заявки почали розглядати. Через 3 дні вже приходить остаточне рішення по продовженню. Дали нові на 3 роки від дати розгляду а не подачі. Тобто до серпня 2027 року.
-
Доброго дня. Чи хтось знає, чи є проблеми з отриманням нового Українського закордонного паспорту після отримання громадянства Канади?
-
User Евгения has been kicked from the chat because this user is in spam list