PR CUAET
-
Потрібно вказувати. Податків не буде
-
Можете стати на облік поштою, або почекати тих змін в Резерв+. Я не думаю, що треба буде довго чекати. Бланки і список документів був на сайті консульства.
-
Это старая информация от 14 июня 2024 г
-
edmonton.mfa.gov.ua/news/vazhliva-informaciya-shchodo-zmin-u-zakonodavstvi-ukrayini-u-sferi-vijskovogo-obliku
-
Убедительно. Спасибо!
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 Стратегії отримання PR у Британській Колумбії в 2025 році ОГАНІЗАТОР: Телеграм чат для новоприбулих українців у Канаді T.ME/PRCUAET ДАТА: 30 березня 2025р. 17:00 (BC) 18:00 (AB) 20:00 (ON) СПІКЕР: Ліцензований канадський імміграційний консультант Святослав Лашкевич (RCIC-IRB) hello@lashkevych.ca Долучайтеся до вебінару, де ви дізнаєтесь: 🔹 Пріоритетні напрямки для отримання постійного резидентства у 2025 році. 🔹 Як покращити свої шанси: корисні поради та стратегічні кроки. 🔹 Які професії обрати, щоб підвищити свої шанси на успіх. Святослав Лашкевич — досвідчений міграційний консультант, який допоміг багатьом реалізувати свої мрії про життя в Канаді. 📌 Реєстрація за посиланням: forms.gle/d3ZHEeoG14FxGe2B8 Ваш успіх починається з правильного плану!
-
Это для тех кто не стоит или снялся с учета, я уже стою на воинском учете и есть печати в военном билете, меня не отображает в резерв+ в этом мой вопрос
-
⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️⚫️⚪️ ⚪️Дата: 13 квітня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія ⚫️Організатор: телеграм чат для новоприбулих українців в Канаді T.ME/PRCUAET ⚪️Спікер: Ліцензований імміграційний адвокат Ігор Кирилюк (ikyryliuk@holthelaw.com) з "Holthe Immigration Law” фірма розташована в Калгарі (Альберта) ⚫️Тема: Choosing a representative for immigration applications in Canada: RCIS, Immigration Lawyers, Ghost consultants. В рамках цієї презентації розглянемо наступні теми: 1. Хто може представляти імміграційного апліканта в імміграційних справах. 2. Консультанти: як визначити чи врегульований консультант чи ні, як і хто взагалі може стати консультантом (вимоги для отримання ліцензії). 3. Загальний огляд кодексу етики для консультантів, який їх регулює. 4. Куди подавати скарги на консультантів, чи це взагалі ефективно? 5. Адвокати: відмінність від консультантів і як стати адвокатом в Канаді, основні положення кодексу етики адвокатів, як визначити чи це адвокат має діючу ліцензію, куди скаржитись. 6. Гоуст (неврегульовані) представники: чи це взагалі легально, чи можуть вони брати гроші, чи потрібно про них вказувати в формах? Як впевнитися що це не скам, які типові трюки придумують скамери і як кидають на гроші і як себе вберегти від цього. 7. Як обрати представника, кого обирати, як вберегти себе від халепи і не отримати заборону на імміграцію через невказання представника в формах. ⚫️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/vxoZ8fiHuHzoZh38A
-
t.me/prcuaet/55035/537314
-
Прочитал! Это надо было подать до 16 июня 2024 г(
-
🔠🅰️🔠➖🔠🔠🔠🔠🔠🔠
-
Скорее всего, надо будет уведомлять (всё равно позже, на этапе медкоммиссии это будет очевидно), главное выстроить правильную стратегию по документам. С одной стороны это вполне гуманитарно-сострадательный фактор, который можно [нужно] обыграть, с другой стороны - похоже, надо будет просить отдельное исключение по medical inadmissibility
-
Если только начинаете - то особо нечего будет показывать, имхо Лучше дать этому какое-то время (3-6 мес), где Вы уже сможете показать доход (инвойсы, платежи и т.п.).
-
Підкажіть в якому місті?
-
Якщо в документі вказано:на обліку. Порушення правил військового обліку. QR код також є. Цей документ підійде в консульстві, щоб зробити новий закордонний паспорт? Хтось може знає точно? Може вже є досвід? Дякую.
-
Ну тоді чекати того закону
-
Скажіть будь ласка як можна повернути кошти за ворк перміт, оплата зроблена не через заяву на новий ворк перміт, а через кабінет.
-
у вас тупик. возможно, детям можно сделать грузинское гражданство и грузинские паспорта, тогда у них хотя бы будут документы и возможность продлить легальный статус в канаде.
-
Я після прибуття в Канаду у 2022 не подалася на Gst/HST тому що не подала світовий дохід. Лише через півтора року, коли подавала на ССВ, і при тому вказала світовий дохід- мені виплатили GST/HST за всі попередні півтора року. Мені не доводилося нікого нічого просити.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка в групу гостинність, підходить офіціант в готелі?
12 Jan 2024, 17:45
474541/474652
3 days ago