PR CUAET
-
потрібно відправити квитанцію в IRCC через web form. після цього вони надішлють запрошення (лист) на біо
-
Номінально - так. Але за рахунок того, що ми пропонуємо курс обміну USD на CAD - втрати компенсуються і виходить комісія десь 1.3-2% фактична, якщо користуватись гаманцем наших партнерів. Якщо іншими гаманцями або біржею - тоді не підкажу, оскільки не знаю яка комісія у інших.
-
-
Ми у свій час - завантажували. Спеціалісти кажуть - не потрібно, бо IRCC все про вас знає і бачить ваші нові перміти. Рішення за Вами.
-
Може допоможе ця інструкція. З Дією теж згодом були проблеми. Почав використовувати банк для ідентифікації, тому не знаю, як спрацюють ці поради.
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, при подачі на новий ворк перміт, додаю всі сторінки поточного паспорту з відмітками який діє до кінця 26 року і на який виданий поточний ворк перміт і медекзамен. Вже є новий паспорт до 35 року, чистий. Чи краще його додати у пояснення додатково, щоб ворк перміт був довше?
-
Я додавала старий і новий паспорти з поясненням що старий ворк перміт був по старому паспорту, і продовжити хочу на новий
-
Це не важливо для ворк перміта
-
Підкажіть чи вказувати в декларації українську пенсію як закордонний дохід? Чи буде на неї нараховано податки тут? Дякую