PR CUAET
-
Саме цікаве, що в системі я бачу на ці два слоти досі в моєму кабінеті (вкладка Послуги) Заброньовано
-
8 місяців у нас зайняло часу(федеральний)
-
Не одиничний. Разом із Eligibility letter в аккаунт приходило Reasons for Decision, де перераховані підстави для прийняття рішення. Я саме з цього чату про це дізналася і потім знайшла в аккаунті. Всі про це писали. Але то було в червні 2024. Зараз у мене інша заявка і такого листа немає.
-
Я работаю ордер пикером, но в джлб офер как варехаус воркер И это 75101 – Material handlers Надо смотреть что больше всего подходит по вашим обязанностям, под какой нок в описании
-
Теж 10-те і ще чекаємо aor
-
Вам краще звернутися в групи канадців чи українців старожилів в ФБ . Вони точно вам підкажуть
-
Причина ще може бути в тому, що в 90х навіть предметів таких не було, які зараз вимагаються. Але головне питання в тому, як GPA впливає на рішення той же APEGA. Ви вже подалися?
-
17 днів
-
Привіт. Підскажіть, скільки часу а середньому чекали на фізичні картки PR?
-
Дякую щиро за пояснення. Вибачте, що таке ЛоЕ?
-
Приклад простий надала зверху, але там навпаки працевлаштувалися на роботу, в вас же зміна найму на само зайнятість, але від третього абзацу можна використовувати як свого роду кліше .