PR CUAET
-
Це якщо повезе зробити той паспорт. А якщо продовжити , щоб встигнути на WP податися.. то тоді новий вже зробити не зможу
-
В мене були квитки на літак з Ванкуверу до Оттави які не підлягають поверненню, тож я б все одно полетіла б і спробувала, я була налаштована впевнено, але це не знадобилось, ніяких питань від них, ніяких благань від мене
-
Ні не телефонувала, лише писала мєйл, але на нього не відповіли
-
А ви їм телефонували перед тим, як поїхали?
-
в PR portal account також - in review. я думаю що у хлопців з IRCC не вистачає часу позакривати аплікації.
-
Так само, щодня пересилала свого листа і повна тиша з 14 березня (((( Як давно ви там були?
-
так. там вже нічого не буде мінятися
-
Добрый день всем вопрос такой я хочу продлить visitor record и визу одновременно . На сайте ircc предлогаетсья форма для подачи на визу которая не подходит для детей imm5257 schedule 1 . Кто знает можно ли ее пропустить? И прикрепить нужную форму imm5257 в графе доп документы?
-
Чи могли б Ви підказати, як я можу підтвердити, що працюю на себе і заробляю, бо я не реєструвала компанію ( дохід ще менше 30000)?
-
До 30к ви не можете відкрити CRA business account, але забмітити ті гроші як заробіток при заповненні такс - могли при бажанні. Це як один з прикладів як довести. Інший - просто зібрати зарахування сплати за сервіс/бізнес, що ви надавали, навіть якщо надходження не систематичні. Це можуть бути, наприклад, виписки з банків, надання списку транзакцій. Також бажано додати ЛоЕ, щоб офіцер розумів на що він дивиться і на що варто звернути увагу.
-
Мені давала лише сам переклад, але в афідевіті писала, що переклад зроблено з оригіналу документа