PR CUAET
-
Сенс цієї програми тільки для тих в кого нок на пек не проходить. А так вимоги тіж
-
Ні, зі старим нічого робити не потрібно.
-
Можливо чули, чи хтось спіймав у звичайний день?
-
Звідки ви несете цей бред?
-
Мені також приходила (що правда раніше, перед ecopr). По факту просто чекати аж провінція звʼяжеться, лише в Онтаріо здається треба самому зголошуватись.
-
дякую
-
Всем доброго дня,кто едет в пятницу или во вторник в консульство в Эдмонтон,возмите одного человека туда и обратно.
-
У мене спочатку біо потім лист про розгляд
-
Доброго дня, на сайті City of Calgary ви можете перевірити чи бізнесу, де ви працюєте ( маєтеся на увазі сфера) потрібно мати Business License. Я була впевнена, що мені воно потрібно, а там написано що ні.
-
Інформація датована вчорашнім днем а не минулим тижнем Працівники надали інформацію, нею поділилися в соц мережах
-
Добрий день, підкажіть будь ласка хтось робив мед огляд в Німеччині, мій брат хоче зробити, але він дзвонив у клініку і там нічого не знають за нашу програму 😒 буду вдячна за відповідь ☺️
-
Звідки інформація? Минулого тижня мені відмовили у видачі паспорта в Едмонтоні без qr кода в резерв + (паспорт був замовлений в листопаді минулого року, ще до прийняття нового закону). Вчора в резерв + зʼявився код, спробую ще раз забрати паспорт на цьому, або наступному тижні