PR CUAET
-
Я думаю как и любая другая страна они продвигают своих работников, адвокат ,нотариус, переводчик , все должны быть с канадской аккредитаций, потому что они платили деньги большие, а зачем? Если они могли поехать в дешевую страну и сделать все там все дипломы и тд
-
Мої знайомі не платили такий податок, без ПР. Там є нюанси, наскільки я знаю - якщо ви маєте тимчасовий статус і плануєте переходити в постійний, то не нараховують податок. І в будь-якому випадку податок не на вас, а на проперті. Якщо навіть не отримаєте ПР.
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна зараз після подачі на АОS створити профіль для ЕЕ?
-
Всем доброго дня! Не знаю куда писать данный вопрос, поэтому пишу сюда. В марте подавала на продление ворк пермита, в мае получила статус перманент резиденс, сразу позвонила на горячую линию и попросила отменить мою заявку на новый ВП, мне прислали ответ, что в течение 16 недель моя заявка будет изъята из системы. Сегодня пришло такое письмо и я не понимаю что с ним делать и надо ли что то делать? И вообще, почему мои отпечатки действительны только до 2024/05/16 (дата екопр)?
-
Привіт. В когось ще змінився статус виготовлення паспорту хто подавався у квітні до 23.04? Бо писали в понеділок що почався рух, але в нас поки без змін. «Данні відправлено на перевірку».
-
Через какое время после отправки документов вы получили это письмо?
-
here you go:
-
Виконт до перекладів написані на офіційному сайті , замовляла з Києва , деякі вже були , також з Києва
-
Спасибо. Я написала UCI
-
Eligibility и список с документами которые отправить получила 7 июня, 14 отправила, и сегодня получила письмо чтобы добавить UCI номер. Офис Торонто
-
Ще одна порада)) підготуйте всі документи, копії, роздрукуйте і заповніть заяву Якщо зможете ще й записати на подачу на новий паспорт (чи може там на місті все ж приймуть за домовленністю) Теж саме. ( + Money Order 172 cad)
-
Зараз АОР роздають лише кінець листопада) До біометріі лютневим ще далеко 😅