PR CUAET
-
Всім привіт. Хтось робив довідку пр несудимість з Польщі? В мене ситуація така, в мене була польська віза але на ній я перебувала в Чехії. В когось було так само? Наскільки я знаю при оформлені довідки потрібно вписувати адрес де проживала в Польщі? Яку адресу ви там вписували? Та на який рахунок ви оплачували 30 злотих? Заздалегідь дякую за відповідь🫶🏻
-
Так, буквально вчора тут питала, проскрольте трошки вище , будь ласка, за вчора. У вас подібна ситуація?
-
Перепрошую, якщо людині не має 27 років, то відповідно в нього і немає військового квитка, а лише є приписне яке дається коли ти встаєш на облік в 17, чи правильно я все розумію і чи буде тоді підходити приписне в разі такого закону? Все таки людині немає 27, і вона ніяк не може мати той квиток
-
Це взагалі не пов'язані речі, а запитав тому, що інформація схожа на фейк від нашого ціпсо, щоб знову людям підна*рати
-
Мені відповіли з консульства не раніше ніж за 2 місяці
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, терміни в які зараз відбувається оцінювання
-
Мне продлевали уже просроченные паспорта в консульстве в Польше в мае 2022. Там это тогда делали за один день. Мы из Мариуполя, границу Евросоюза дети пересекали по свидетельству о рождении. Как тут - не знаю.
-
В моб додатку такої можливості не бачив, але зареєструватися у чергу на сайті мзс можна тільки пройшовши авторизацію через дія підпис.