PR CUAET
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка скільки хто чекав на запрошення до порталу після реплею на лист про підтвердження COPR?!
-
Доброго дня. Довідка про несудимість взяття з Дії і просто перекладена ліцензійним перекладачам - не пройшла!- запросили замінити.
-
Наберите через пару дней и уточните просто по телефону. Я думаю никуда документі не потеряються
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/grafik-prijomu-ta-zapis-na-prijom-do-konsulskogo-viddilu-ottava
-
331 Metcalfe Street, Ottawa, ON, K2P 1S3
-
В нас була так ж проблема, смс на канадський номер не приходили. Тож спочатку треба змінити номер, а потім в них запросити авторизацію за пін кодом Вашої картки (такий доступ дають від 1 до 30 днів). Але для реєстрації в Дії Вам цілком вистачить і 5 хвилин
-
Вітаю! Буду дуже вдячна за допомогу, щоб розібратися в ситуації :). Ми заїхали в Канаду в червні 2022 (чоловік, я і двоє дітей). В дітей були подовжені паспорти до березня 2025, відповідно візу діти отримали до закінчення строку подовження. Діти отримали візітор рекорд до червня 2025. В Торонто діти хотіли до школи. Цього літа ми вирішили залишити Канаду, бо не мали перспектив (це не основний момент). Зараз ми хочемо старшу відправити до Канади до друзів, в яких ми жили. Дитина буду йти в 9 клас. По візітор рекорд вона має право там залишитися до червня 2025. Паспорт новий ось-ось отримуємо. Питання: - чи зможемо ми подовжити дитині іі візітор рекорд? Чи це вона буде йти як foreign student? - чи подаватися вже з новим паспортом та отримувати новий візітор рекорд/стаді перміт та візу? - чи подовжать їй візітор рекорд, якщо ми (батьки), не плануємо подовжувати? - якщо подавати на подовження з новим паспортом, спочатку віза - потім перміт? Як правильно? Дякую всім за відповідь
-
То что в Оттаву правильно. Сверьте какой адрес указали, потому что в Оттаве есть и Консульство которое заверяет и Посольство. И находятся они в километре друг от друга. Я бы попробовал позвонить в Консульство и спросить, что уже выслали документы и можно ли вторым письмом дослать ксерокопию паспорта 🪪 ? Вы же уже вложили Мани ордер на 40 долларов в конверт?
-
Я не в темі працевлаштувань та ліцензій по провінціям ще й пов’язаною з окремою професією. Це вам більш самі люди з цих провінцій розкажуть, або адвокати, які спеціалізуються на кейсах з трудоустрієм по провінціях. Про аренду можу тільки сказати, що в Манітобі , Саскачевані та Альберті вона буде точно дешевше, ніж в Торонто. Но це ви і так знаєте
-
Досвід інших людей не грає ролі, кому як. Є і за три тижні одержують, а є чекають як і раніше