PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка у кого як було по таймінгу. AOR, biometrics request та дозапит на imm та один з criminal record прийшли 6 травня, того ж дня здали та вже зарахували біометрію, 29 травня відправив їм criminal record та оновлену imm. відразу отримав на почту імейл про успішне додання документів до справи. 11 червня отримав ще раз такий же імейл, що мої документи отримані і в роботі. зараз досі йде background and eligibility check, в кого скільки часу зайняло отримання наступного кроку та чи можна їх якось прискорити? дякую
-
Це взагалі ніяк не впливає, можете нічого не робити. Номінацію отримуєте ви, як головний аплікант. Не переживайте за депендента.
-
так. він може бути разом з запитом на біометрію
-
4 квітня
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка, якщо подалися на АОС, вору перміт - КУАЕТ. Я правильно розумію що основний аплікант може податися на новий ворк перміт коли прийде провінційна номінація? І якщо так, то чи може депендент також отримати ворк перміт? Бо читав що BOWP тільки для основного апліканта
-
Всем привет, прислали дозапрос на оригинал справки о несудимости. Я прикладывал к аппликации оригинальную справку с консульства в Эдмонтоне, которую мне прислали оттуда. Никакого оригинала мне не прислали. Насколько я понимаю, эта справка и есть оригинал, но в дозапросе написано что у них есть переведённая версия, а они оригинал хотят. Как выходить из положения, прикладывать справку с дии, которую отправлял в консульство?
-
обидва варіанти вірні. ми робили study
-
Так, оригінал українською і переклад англійською. Все скануєте в один файл і прикріпляєте.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, якщо я вказувала в своїй заявці на ЕЕ мій досвід роботи в Україні, які документи мені потрібно мати? Чи існує якийсь перелік чи це лише довідка довільної форми про мою посаду, тривалість роботи, виконувані обов'язки...?
-
Так, вони завіряють, що довідка дійсна і надають її переклад. Оригінал то є з Дії