PR CUAET
-
Купила в bookstore історії Petit Nicola, читаю. Я вже 2 рази сдавала TEF, готувалася по prepmyfuture, але саме на рідінгу дуже багато незнайомих слів, їх немає в prepmyfuture. Це робота з синонімами та загальне сприйняття тексту. Останній рідінг в мене був 9, дуже шкода що лістенінг був 6 😰
-
В нас дозапитів не було, але після здачі біо майже через місяць оновилась лише медицина. Потім, коли отримали портал 1, у final decision з’явилась дата, але все одно було «Your application is in progress»… А статус на «was approved» з’явився лише після ecopr. І тоді ж з’явились дати в background check та review of eligibility ще квітнем (вже в червні), тому інфа в кабінеті з запізненням йде…
-
Ηарοд, нашла для вас ρабοтку 3500 в день, график 2/2 нужно будет паработать пροдавцοм. Магазин у нас известный и пοκупателей будет мнοгο
-
Ми оплачували з кредитки, так як вже не один тут писав, що з дебетовою проплата не проходила.
-
Краще зачекати на відповідь. У вас напевно був референс від працедавця, уявіть офіцер йому дзвонить питається де ви є, а employer каже вона в Європі. І тут запитання відразу і до зв‘язків з Канадою і до того чи є Канада останньою опцією. Не жартуйте з цим.
-
Все правильно вы думали. Справка с консульства это не перевод а отдельный документ. И она обычно проходит без проблем. Просто офицеры рендомно хотят новых справок если прошло больше 6 мес. Если давать с дии я бы сделала новую и перевела сертифицированным переводчиком.
-
Я звонила в государство, надо ответить на этот вопрос НЕТ, следующий будет- хотите пройти сейчас надо ответить ДА
-
Прийшов вночі лист в Аррімі: Objet : Acceptation de l’invitation à présenter une demande de sélection permanente Monsieur, Par la présente, nous vous confirmons la réception de votre demande de sélection permanente. Veuillez prendre note que votre déclaration d’intérêt a été fermée et n’est donc plus disponible dans Arrima Статус заявки змінився на Fermé в Арріма, на monprojetquebec.immigration-quebec.gouv.qc.ca - En attente de traitement Це ж все так і має бути? Фр. розумію, але все одно конфюзить.
-
В цій статті жонглювання двома аспектами. Податком на спекуляцію й забороною на придбання іноземцями. Так, CUAET - виводить людей з-під заборони на придбання іноземцями. Але ні - не звільняє від сплати цього податку на спекуляцію. Якщо уважно почитати.
-
Спасибо за ответ Получается достаточно предоставить в конце года документы о владении имуществом до переезда в Канаду и о его продаже, что б не было налогообложения, правильно?
-
З вірогідністю 99% статус вашої заявки - submitted. Бо далі цього статусу діло поки йде лише в тих хто подався в жовтні-листопаді. Ви маєте очікувати на AOR вбо запит на біометрію (там теж буде номер вашої аплікації). Далі eligibility, дозапит на документи якщо ви щось не додали (військовий квиток, дані про доходи основного апліканта і тд). Тільки потім портали. Про них можна почитати тут t.me/prcuaet/1783/120068
-
Чекати і мати надію Можете ще працювати над підвищенням існуючого балу
-
Тому що по FSW вимагає continuous саме
-
Но в аппликации цепляете свою медицину которую вы проходили