PR CUAET
-
Цікаво, що сьогодні на моїх очах у одного чоловіка паспорт не відмічений в системі «знайшовся» в консульстві. Тобто в поодиноких випадках, може бути і помилка. Той чоловік чекає на паспорт, який був виготовлений ще в жовтні 23, але все ніяк не доїхав. А сьогодні він особисто прийшов і паспорт знайшовся 👏
-
Всім привіт. Підкажіть хто з цим стикався. Мій син народився в Канаді, цікавить чи потрібно вносити його дані в поданні вже на федеральному рівні на PR і чи обов'язково він вже повинен мати паспорт чи можна його подати без паспорту??
-
відгукніться
-
хто бере участь в експерименті???
-
Копії всі потрібно мати з собою - це факт. Але це не єдина причина затримки, це системна проблема роботи консульства яке не здатне обслуговувати збільшену кількість громадян і не збирається цю системну проблему вирішувати. Бо звучить то як «ми самі винні», що не є правдою. Бо поставити ксерокс в холлі теж економить час. Було б бажання.
-
тепер треба з тимчасовим
-
це людина вже з аор
-
щоб дістати з пасиву слова, які ви знаєте, але не можете згадати коли потрібно розмовляти, треба почати пересказувати власними словами прослухані або прочитані тексти, діалоги, відео, фільми. власними словами, які можна згадати. потім це перевіряти і знову по новому колу. почати писати щоденник собі французькою. я ці вправи особисто терпіти не можу, але це справді дієве. саме банальне, що навіть ще в школі робили і так роблять в універах. ну або знайти особистого нейтів спікера, з яким спілкуватися по півдня, але це малоймовірне, тому перескази - це наше все 🤷♀️
-
цифри ті самі?
-
згенеруйте аор і спробуйте залінкувати
-
Ааа, ну тоді це легше , дякую
-
Всім доброго дня. Чи є десь кейси, що людина подалась на візу в Україні, а потім ще раз, але в інакший країні? Бо термін очікування на візу в Україні дуже довгий, а в тій же Молдові 17 днів. Питання: чи можливо подаватись на візу одночасно декілька разів? Дякую
-
це ще наші айтішники не підключалися