PR CUAET
-
тут чітко вказано що через gc key account потрібно надсилати. у вас є aor?
-
Дякую
-
В мене 9 8 8 8
-
Здана і підняти бал за рахунок вищого скору по мовам - це дві різні речі Які в Вас бали, якщо не секрет?
-
⁉️🇺🇸🇨🇦 Чи вплинуть вибори в США на імміграційну політику Канади? Вибори у Штатах вже незабаром. Начебто до Канади, а тим більше до імміграції, ставлення не безпосереднє, але воно є. Судячи з опитувань, Трамп має цілком реальні шанси стати президентом ще раз. Його позиція щодо війни в Україні неоднозначна в деталях, але цілком чітко сформульована ним самим: він обіцяє її закінчити. Як він це робитиме, на яких умовах закінчувати війну — ми не знаємо, і це не дуже цікаво. Важливо поки те, що це цілком може стати реальністю. Як тільки війна в Україні завершиться, втратить чинність один із найвагоміших аргументів у заявах на ПМП по гуманітарній програмі — т.зв. adverse country conditions. Це не означає, що всі подібні заяви будуть отримувати відмови, але за дві речі можна ручатися: по-перше, аргументи заявників стануть менш сильними, і по-друге влада може переглянути своє ставлення до таких заяв. Судячи зі статистики (до війни ~85% відмов, під час війни ~71% схвалень) всередині IRCC була директива лояльно ставитись до гуманітарних заяв українців. Після війни директиву можуть відмотати назад та повернути до довоєнних 85% відмов. #hc #гуманітарна #можливо (с) Im.Advocate
-
⁉️🇺🇸🇨🇦 Чи вплинуть вибори в США на імміграційну політику Канади? Вибори у Штатах вже незабаром. Начебто до Канади, а тим більше до імміграції, ставлення не безпосереднє, але воно є. Судячи з опитувань, Трамп має цілком реальні шанси стати президентом ще раз. Його позиція щодо війни в Україні неоднозначна в деталях, але цілком чітко сформульована ним самим: він обіцяє її закінчити. Як він це робитиме, на яких умовах закінчувати війну — ми не знаємо, і це не дуже цікаво. Важливо поки те, що це цілком може стати реальністю. Як тільки війна в Україні завершиться, втратить чинність один із найвагоміших аргументів у заявах на ПМП по гуманітарній програмі — т.зв. adverse country conditions. Це не означає, що всі подібні заяви будуть отримувати відмови, але за дві речі можна ручатися: по-перше, аргументи заявників стануть менш сильними, і по-друге влада може переглянути своє ставлення до таких заяв. Судячи зі статистики (до війни ~85% відмов, під час війни ~71% схвалень) всередині IRCC була директива лояльно ставитись до гуманітарних заяв українців. Після війни директиву можуть відмотати назад та повернути до довоєнних 85% відмов. #hc #гуманітарна #можливо (с) Im.Advocate
-
В мене здана англійська. Дякую, спробую порахувати взагалі без мого досвіду, подивимось, як зміниться статус )
-
так це вірний розділ. ми так само прикріпляли паспорт citizen та перекладене свідоцтво про народження
-
Ваш досвід впливає тому що ваш чоловік не набирає сам по собі потрібних балів для eligibility на FWS. Перерахуйте окремо бали чоловіка. Можливо вам простіше англійську здати щоб докинути йому балів. Ми так зробили.
-
В нас 520, проблема в статусі not met , якщо моя робота з gaps( І при цьому що так, що так 520.
-
То ж не в балах справа (
-
Здайте на 9 бодай, і побачите +10-15 балів
-
Перевірьте 6731
-
але якщо нема aor, отже нема і gc key по цій аплікації, отже висновок - надсилати через web form
-
В нас була помилка в балах за освіту. В провінційній за Master degree дають на 2 бали більше. От ми і помилились :) Довелося мені йти на тест. Але мій досвід роботи ми взагалі не вказували. То ж депендет не має мати все те ж саме, що і основний аплікант
-
це вони вказують посилання якщо у апліканта буде мінятися адреса, контактні дані, статуси- це стандартне закінчення листа