PR CUAET
-
Да, тут есть кнопка отменить запись Просто это ахринеть как интересно, кто и как записался на мое имя
-
Залежить від того коли була погоджена віза по cuaet www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Що Ви маєте на увазі під документом на повернення податків? З березня почнеться сезон подачі декларацій за попередній рік де вказуються всі Ваши доходи і расходи( податки) і по результатам подачі декларації буде видно чи маєте Ви право на повернення частини податків чи не.
-
На сайті має бути відмова від слота
-
Я то отменю, но вопрос кто и как? Мне никаких сообщений не приходило
-
Відміняйте. Нащо вам чужого
-
Всем доброго дня Столкнулась с такой проблемой, зашла на сайт консульства, а в моем личном кабинете в списке визитов визит запись на имя левого человека В консульство естественного невозможно дозвониться
-
Я слышала про то что есть такие услуги, но когда запись делается на левого человека, это уже вообще ни в какие ворота Это должно быть наказуемо
-
Я про те, що якась система існує і чомусь вони зявляються в людей, які не ловили слоти
-
Супер…
-
Я зробила комент під постом про слоти на ФБ. Після цього мені в меседжер прислали пропозицію зловити за мене слот за гроші. На той час я вже подала на нові паспорти і зловила слоти в старій системі
-
Да, я им уже написала, интересно что ответят
-
Зробіть скріншот перед видаленням і відправте в консульство на електронку
-
Всім доброго дня і Різдвом! Хочу трохи прояснити для себе ситуацію з хвилюючим усіх питанням стосовно продовження WP. Якщо прибули з сімʼєю в 2022 році, сестра приїхала в березні 2024 року. Ми ще можемо податися на продовження WP до 31-го березня 2025? І яка ціна подачі заявки? Дякую!
-
Існує індифікація через дію, email, тел. Якось це обходиться