PR CUAET
-
Я ще коли була у консульстві , у чоловіка в системі висів минулий паспорт. Вже протермінований. Йому сказали їхати в Монреаль. Не показувати старий паспорт і не казати які дані його, щоб не видно було , що срок дії закінчився (!!!) і написати заяву. Так і сказати , що для консульства . І повертатися . Бо документи прийняли. А чоловіку треба буде потім додати те заяву до його пакету документів
-
У мене ви можете замовити переклад таких документів для PR (список не є вичерпним, перелічені ті документи, що найчастіше вимагаються імміграційними програмами): 💎 Свідоцтва про народження / шлюб / розірвання шлюбу / зміну імені тощо; 💎 Внутрішні паспорти (National ID); 💎 Документи про військову службу (воєнні білети, довідки, тимчасові посвідчення тощо); 💎 Довідки про відсутність судимості; 💎 Пенсійні посвідчення; 💎 Трудові книжки; 💎 Шкільні атестати; 💎 Документи про вищу освіту; 💎 Водійські посвідчення; 💎 Документи про реєстрацію бізнесу, виписки з ЄДРПОУ тощо. … та багато іншого ✅ До всіх перекладів додається повний афідавіт перекладача (із зазначенням всіх контактних даних та номера в канадському реєстрі перекладачів), який засвідчується під присягою у канадського нотаріуса Notary Public саме так, як того вимагає IRCC на провінційному та федеральному рівнях. 🔔Поставити запитання стосовно перекладу Ваших документів, надіслати документи на прорахунок точної вартості роботи та замовити професійний переклад можна 📱написавши мені в особисті повідомлення @ProfTranslation1 ✉️на електронну адресу [email protected] або через вебсайт 🌐prof-translation.ca
-
Доброго дня! Черга на слот працює, встала на чергу на Оттаву і сьогодні прийшов запит на вільну дату.
-
Всім привіт! Мене звати Юлія Михайленко, я дипломований перекладач, перекладами займаюсь з 2008 року, це моя професія та моя пристрасть. З 2023 року - член Асоціації перекладачів Саскачевану ATIS. Багато хто мене вже знає, оскільки за цей час мною виконано НОТАРІАЛЬНИЙ переклад сотень пакетів документів для імміграції, всі без винятку були прийняті IRCC. 💎Переваги роботи зі мною:💎 🆗 Висока якість (діє двоетапна перевірка якості перекладу); 💵 Помірні ціни; 🔔 Система знижок; ⏰ Дуже швидкі терміни виконання перекладу; 📨 Моя задача - виконати переклад максимально якісно та з дотриманням усіх нормативних вимог IRCC, а також індивідуальних побажань клієнта, для успішної подачі Ваших документів! Для прорахунку вартості перекладу та замовлення послуг напишіть мені в 📩 Telegram: @ProfTranslation1 або 📩 E-mail: [email protected] 💛🩵 Підготовка документів для імміграції - це дуже хвилюючий процес. Буду рада зробити його для Вас легшим, адже якісно підготовлені документи - це запорука успіху!
-
Так,ми вчора сплатили
-
Вітаю! Декларацію можна подати самостійно, можна через бухгалтера! Декларуємо всі види доходів, щодо походження грошей на карту , то треба розуміти за що гроші надійшли : послуги ваші , або ви наприклад ви щось продали особисте . Пишіть мені в особисті допоможу розібратись.
-
Перший раз відповіли, що чекаємо диппошту. Я через тиждень ще раз відправила скани і попросила не чекати диппошту, то за другим разом передали в Україну. Їм треба нагадувати про себе
-
Доброго! Ви будете декларувати доходи за весь 2025 рік , але до прильоту дохід скажімо так "інформативно" , після прильоту якщо ви стаєте податковим резидентом Канади ви декларуєте всі доходи з Канади та весь foreign income , щодо ФОП : згідно конвенції бізнес дохід додатково не оподатковується в Канаді .Пишіть якщо залишились запитання!
-
В мене таке було. Писала в консульство. Сказали скасовувати, а вони потім будуть з тою людиною самі виясняти
-
Відправляла скани email
-
Якщо ми відкрили FHSA в цьому році, то обов’язково до квнця року закинути туди кошти чи можна це зробити на наступний рік?