PR CUAET
-
Друзі в кого є чоловіки які не виїхали з України але подаються з вами по цій програмі? Чи хтось вже здавав медицину в У та білметрію? Чи це зараз важко?
-
Додайте і мене в групу, будь-ласка
-
Дякую )
-
не знаю зовсім. Спросіть через місяць-другий, я ще дві заявки подаватиму на турвізу, а потім на цю.
-
Писали компанію. І в разі якщо галочку не ставимо, то для підтвердження досвіду вистачить лише леттер оф емлоймент?
-
Спільнота, прошу допомогти прояснити кілька питань по документах на замовлення дитячого паспорту (13 р) в Едмонтоні: 1) бачили що дехто подавав документ що підтверджує адресу дитини в Канаді. В переліку документів такого немає. Чи дійсно треба? Якщо так, де ви брали таке підтвердження? 2) хтось згадує що треба мати/ або хоча б знати ІНП дитини? Зновуж на сайті про це немає. Чи треба? Якщо таке, де швидко можна це взяти ( запис на завтра) 3) які документи що не зазачені на сайті ще треба брати? Український паспорт батьків, може щось ще? Буду дуже вдячна за допомогу! Приготоувала такі документи + копії: Св-во про народження Анкета на новий паспорт Закордонні паспортів (дитина +батькі) Св-во про шлюб Pr картки Money order на 53 кад
-
я працювала на компанію, але теж була фопом, компанія підписала мені референс, все підійшло, що я була селф-емплойд я ніде не вказувала, в якості доказу роботи в мене ще були інвойси від компанії. тут говоріть вже з роботодавцем чи зможе вам референс підписати
-
Доброго дня. Я як і багато хто. 1. Забула на Провінцію вказати, що у чоловіка була Держ служба. 🤦♀️( вказувати обов’язково на Федеральному та докладати листа про те, що я безголова і з проханням зрозуміти та пробачити?). 2. Також в жодній заявці не вказали його роботу в Польщі( 2 місяці). Чи можна її вказати в Історії?(була також і інша офіційна робота одночасно, яка і вказувалася.) 3. Окрім цього, були оформлені підприємцями та трохи погралися з датами зупинки діяльності. ( також лист з поясненнями, що діяльність не велася, але податки продовжували сплачувати?(так і було). Щиро дякую всім за підказки наперед