PR CUAET
-
Дата має бути та, що написана на дипломі, бо саме тоді в системі вам було присвоєно ступінь
-
Вам вже відповіли: 30 Sept 20XX
-
Перейдіть в гілку OINP: t.me/prcuaet/1895 Ця гілка немає ніц спільного з OINP PG stream
-
Я особисто зустрів декілька випадків відмов бо взагалі не вказували депортації і не пояснювали це ніяк
-
@OstapBosak
-
Щодо вікна подачі: на всі OINP non EE (а ваш стрім серед них) Вам дають 14 днів для заповнення аплікації після запрошення. Тому майте всі документи необхідні на руках, і терпіння вам, не робіть все в останній день - система дуууже лагає і повільна.
-
Принаймі краще ніж взагалі нічого не пояснювати
-
ви не підкажете, так для цієї програми треба тільки зареєструвати той інетерес, почекати доки прийде запрошення на application, подати application і все? мені не треба ще якийсь ЕЕ відкривати? Ой ще одне питання було по цьому, питало по якому я статусу зараз, в мене CUAET. Це писати ворк перміт, чи візітор?
-
Оу, бо я не вказав в куает і в заяві на зняття обмежень 🤦♂️ думаю лист і доки з тих часів мають допомогти
-
Дякую!
-
Підкажіть будь ласка можливо записатись на біометрію онлайн в Canada service? Дякую