PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка де саме оформлювати ту візу 🙈. Бо у дитини змагання в Америці, можуть не встигнути нам дати ту карту
-
-
щоб мати змогу податися на громадянство треба прожити в Канаді 1095 днів/ 365 = 3 роки в статусі PR (permanent resident) + поки на work/study permit (CUAET) можна набрати максимум 365 днів, але кожний день рахується за пів (10 днів CUAET = 5 днів PR) тобто якщо вам займе 2 роки поки отримаєте PR, то це буде рахуватися як 1 рік проживання і ще треба буде 2 роки прожити до подачі на громадянство (сумарно 2+2 =4 роки) всьо буквально слово в слово написано тут на сайті уряду Канади: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/canadian-citizenship/become-canadian-citizen/eligibility.html
-
Ну вот и я не вижу ☹️Странно, обещали вроде 24.11.
-
Та нема здачі українскою в природі. Руснява з перекладачем або англе/франсе так
-
Доброго вечора. Дякую за інформацію що надаєте 🙏. Підкажіть будь ласка чи вірно я зрозуміла про виїзд та вʼїзд в Канаду в період отримання в трекері номера СOPR. Чи можна вивізджати та повертатися в Канаду з Америки не маючи карти PR (є COPR, не має еCOPR і не має PR карти) але маючи візи (Американська та Канадська) та воркперміти?!
-
Щось я не бачу. Зайшов в пек, рсвп - все як і будо
-
Есть ещё но правила можно переслать только на эмайл
-
docs.google.com/document/d/12s4-RAybzFFZlcCikyZ8r4X1tfgbhPQO/edit?usp=sharing&ouid=116838595278612526895&rtpof=true&sd=true
-
Есть на русском, если надо вышлю только на эмайл
-
Кстати, сегодня вышло обновление иммиграционных программ Квебека? Кто-то смотрел?
-
Тут традиція - присилати рахунок перед др😂