PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, таке питання у формі 5406. У мене діти 23 роки та 14 років. Подаюсь із сином 14 років. Я його вказала. У шапці форми 5406 пишеться що діти утриманці з 18 років і старші. Тож доньку ніде не вказала, та й система не пропускала. Будь ласка, як бути? І де я маю вказати що є донька. Також виходить я неправильно заповнила форму внесла сина 14 років. Дякую
-
Mykhailo перенесено у відповідну гілку
-
-
У мене через півтора тижні буде 5 місяців, ніяких слідів номінації, навіть до запиту документів не було, а я знаю, що у мене в заявці вже протермінований Employer Registration Certificate. Тож 4-5 місяців, як на мене, дуже сумнівний термін, я би розрахувала на 6-7
-
А нам консультант навпаки каже що займе отримати номінацію 4-5 місяців. Ось думаю що робити.
-
-
Зараз також не можу, пише що невірні логін та пароль
-
Все як завжди туманно)
-
підкажіть будь ласка, якщо живемо в Оттаві, але држина працює на компанію з Торонто віддалено - в ворк хісторі вписується адреса з якої прцюєш чи адреса офісу компанії?
-
Ну це не рік хоч…
-
Доброго дня. Може хтось підкаже, чи можна дитині 16 років зробити новий закордонний паспорт по свідоцтву про народження? В неї не має українського внутрішнього паспорту ID карти. Може хтось вже стикався із такою ситуацією. Заздалегідь дякую за відповідь.