PR CUAET
-
Update : 07.02.2024 - application submitted ( сплатила біометрію одразу за себе і дитину) 25.06.2024 - прийшов до запит на оплату біометріі на 85cad 😂 Цікаво, що одночасно прийшов дозапит на оплату біометріі батьку, якого я подавала на work permit в березні Хтось після свят ще не відійшов, чи що з цим робити
-
Привіт, мені здає запізно вже заповнювати в цьому році форму на tech pathway. Так звана «перша форма», з 6 кроків, вже недоступна. Зроблю припущення, що до кінця року вони будут розглядати вже надіслані заяви. А що буде далі - стане відомо ближче кінця року
-
У меня не было джоб офера при приеме. Он дал свежий на будущее, и написал объяснительное письмо ,в котором сказал,что договорились лично и если бы он давал тогда офер, то он бы звучал следующим образом, и внизу вставил офер., но сама эта бумажка датируется вот уже текущими числами. И кстати я тоже думала что нужен офер по факту на будущее, но он (канадец) прочев все документы,сказал(как он понял),что по сути этих бумаг -ты должна и старый приложить, но так как я его не дал,я сделал тебе такое обьяснительное письмо.
-
приблизно тіж дати і у мене, ось думаю чи я у черзі чи потрібно заново подавати форму у день коли відкриється стрім
-
і знову дякую Вам)
-
І система надає пояснення на різних етапах що саме вимагається - фізичне перебування чи офіс компанії
-
Адреса фізичного перебування. Можна ще в дужках () написати Remote mode Я так робила В принципі вам не принципово, бо одна й та ж країна. Але це принципово для тих хто працює на ремоуті поза Канадою але живе в Канаді. (Для пояснення чому не надаєте повідку про несудимість або візи, наприклад)
-
я сьогодні буду писати листа, як отримаю відповідь - пошерю тут
-
Добрий день, скажіть будь ласка, а скільки потрібно чекати на новий паспорт? Я була в Торонто в березні, сказали що надішлють мені трекер на почту, так і не вислали….Зараз майже липень, я їм пишу і дзвоню, звичайно без результату. Можливо хтось знає скільки в загальному триває виготовлення і доставка нового паспорту. Найцікавіше що новий паспорт автоматично зʼявився у моїй Дії. Дякую 🙏🏻
-
Скоріш тимчасові там
-
Здавав в п'ятницю, результати отримав у понеділок ввечері. Тест був досить нескладний, отримав 12 12 12 11. Сильно не готувався, але переглянув структуру тесту на прикладі декількох безкоштовних за тиждень до. Сподобався комп'ютеризований writing, писання від руки - та ще проблема, особливо за звички постійно щось редагувати. CELPIP однозначно простіший за IELTS, пробував його кілька років тому, але результат був гірший і враження були теж інші.
-
Статистика імміграції в Канаду за 2023 рік. #статистика