PR CUAET
-
Да! Я обновляла каждую секунду. Еще одна девушка которая словила, советовала обновлять каждую минуту. Как правильно, я не знаю 🤷🏼♀️
-
Ні, то перша аплікація на CUAET, і відповідно в Visitor Records вказана українська адреса. А visitor record нам поміняли в аеропорту Торонто через 2 тижні після прибуття , бо сказали, що з ним виникла якась помилка. Це виявилось, коли я подавалась на отримання 1500$ від уряду Канади. І новий мали вислати на адресу, вказану в аплікації. Тому в мене питання, в кого є досвід, куди присилають оригінали документів?
-
@Viktoria2552 Переслав ваше повідомлення до відповідної вітки
-
Може хто -небудь вже отримав вiдповiдь, напишить будь ласка!
-
Тому і кажу,давайте писати лист, збирати підписи кожен в своєму місті, потім об'єднати і відправити листом в мін закордонних справ в Канаді. Хто готовий цим зайнятися? Я можу це організувати в своєму місті. Ви в своєму можете зібрати підписи?
-
Добродii, хто подавился в груднi по программi з'еднання
-
Добродii, хто подавился в груднi по программi з'еднання
-
О,вам відповідь прийшла. У мене і відповіді не було. 6 тижнів пройшло. Так давайте загальний лист напишемо
-
Дякую. Питань більше не маю. Гарного вечора.
-
Писала в міністерство закордонних справ,як і Ви (така сама піщинка). Стандартна відповідь від їх автовідповідача на ел.адресу і більше ніяк до них не достукатись... Це не я повинна вирішувати питання про доступність консульських послуг для громадян,а працівники посольств і консульств! У мене інша професія)
-
Я не міграційний консультант. Ви можете і пробувати подавати на підставі куает. Ніхто насправді не знає чи продовжать чи ні. Деяким хто подавав в квітні на новий вп новий дали на +3 роки. Куает - це нова програма для IRCC і для українців роблять часто виключення.
-
Це у всіх посольствах так