PR CUAET
-
я 29 подавалась, подгрузила все документы снова, подтверждение не пришло, но в через неделю мне засчитали биометрию и офицер написал письмо что я не указала в теме мой UCI и номер аппликации, я отправила ему письмо с этим всем и изменила в теме тоже, и уже неделя прошла не ответа ни привета, получается что он по сути же открыл мой кейс если ответил, а с другой стороны подтверждение не прислал, и вообще должно ли быть подтверждение, так что это все очень интересно и непонятно
-
Доброго дня Хто є з Ванкувера? Чи потрібен апостиль і чи підходить довідка з дії?
-
🔴🔴🔴 Інформаційний пост «Ворк перміт і зняття обмежень : навіщо і кому потрібно?» Деталі : t.me/prcuaet/154365/234420 🔴🔴🔴
-
🔴🔴🔴 Інформаційний пост «Ворк перміт і зняття обмежень : навіщо і кому потрібно?» Деталі : t.me/prcuaet/154365/234420 🔴🔴🔴
-
За сколько продаёте
-
-
⁉️WP та медичні обмеження⁉️ Для якої роботи обмеження потрібно знімати, а для якої ні? У відкритих work permit'ах можуть бути обмеження на певні види робіт; зокрема, може бути заборонена робота у школах, дитячих садках та на посадах у охороні здоров'я. Зі школами та дитячими садками все зрозуміло, але остання категорія — «health service field occupations» — досить загадкова. Ви ніде не знайдете, що це таке і які професії (NOC'і) до неї входять. Тож треба розбиратися. Вивчаємо приклади таких професій тут. В інструкціях, призначених для імміграційних офіцерів, знаходимо інформацію, наведену на скріншоті. З усього цього з'ясовується, що загадкова категорія "health service field occupations" - це працівників, які беруть робітника в close contact (ризик обміну фізичними речовинами) з людьми Наведені в документах приклади професій це добре ілюструють. Сюди входить робота з дітьми, літніми, інвалідами, робота в лабораторних та клінічних умовах. Крім перерахованого вище, нічого немає. Списків професій немає, конкретних NOC'ів немає. Щоб визначитися з вашою конкретною професією (чи потрібно знімати для неї медичні обмеження в work permit'е) - використовуйте все сказане тут плюс здоровий глузд. Якщо не дійшли однозначного рішення і сумніваєтеся — знімайте обмеження, гірше не буде. #wp #medicals #обмеження #документи
-
У мене так було, коли зліва не вибрано було яка дія потрібна. «Паспортні дії» «виготовлення паспорту для …». Після оновлення сторінки чомусь злетіло.
-
Скаргу надіслано