PR CUAET
-
Я буду подаватись лише з Міллер, пройшла 4 консультанти, тепер не хочу ні з ким. +1 (587) 392-5199
-
Дуже дякую !
-
Добрий ранок! Таке питання, я прилінкувала себе в своєму акаунті gckey на PRcard але я бачу тільки себе, мого сина ( depend) де я повинна дивитись, чи на нього я повинна окремо лінкуватись?
-
Вибачте, але люди які читають чат або хоч якось слідкують не будуть писати щде мій аор за лютий, січень чи квітень. Бо по 10 разів на день ми обговорюємо що черга на аор тільки 27-29 листопада. Навіщо ці апдейти у чаті якщо на них не звертають уваги? Звісно не всі мають бажання слідкувати за чатом, але коли таке пишуть, то для тих кто все ж таки слідкує виглядає дуже дивно такі переживання а чому мені не дали аор який в реалі надійде за півроку
-
Дуже дякую, вже зробила 👍
-
дякую. Все вийшло!
-
Окремо лінкуватися
-
Думаю залежить від заявок можливо якщо в місяць не багато то може за один місяць вони можуть розглянути два попередніх , можливо ж таке !🤔
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка. Хто писав на електронну адресу ТЦК та СП лист для оновлення даних може хтось хто має дружину інваліда чи троє людей . Вам відписали тцк чи ні? Якщо відписували то що вони вам писали . Можна тут написати або мені якщо можна в особисті. Буду дуже вдячна🙏 Бо чесно у резерв не дуже хочеця влазити.
-
Роздумую над своїми заявками і хочу запитати ваших думок, щоб уникнути місрепу Мені завжди було важко ставити кінцеву дату своєї роботи, бо в голові в мене завжди «включно»/«не включно» Дивлюсь, що на заявку Куает я писала що працювала умовно from December to June, наступна робота From June Але фактично останній робочий день на першій роботі був 31го травня Як краще писати зараз в ЕЕ? Як і в куаеті, щоб все збігалося, чи вказувати to May і пояснювати, що я думала що то не включно?