PR CUAET
-
Доброго дня. 10 квітня подавали в Торонто на паспорт дитині і 12 черня забирали паспорт ще дійсний рік старий нічого не проколювали і чоловік подавав 12 червня на новий паспорт написав просто заяву і теж нічого не проколювали паспорт ще дійсний півтора роки. Тобто нічого не проколювали було все в Торонто. І заяви писали щоб залишити паспорт.
-
У нас в провинции (NL) пол года. Как по другим , не знаю. Но впритык я бы не рекомендовала, мало ли что. Тем более, что на федеральный уровень проще и быстрее оформляется заявка, так как много данных, которые необходимо указать вы уже знаете, поскольку вносили их в формы на номинации. Ну и если у вас есть все документы .
-
6 місяців, у вас за номінації повинно бути написано до якого часу дійсно
-
За законом можна мати 2 діючі паспорти. Тому якщо другий ще дійсний, його немає сенсу проколювати.
-
Тому дуже цікаво чому проколюють абож проколюють бо строк уже виходе . Цікава інформація.
-
По різному, інколи навпаки, спочатку медицина, а потім біометрія
-
Людський фактор і недостатнє знання процедури 😊
-
Ну і я так думаю ,але бачу людям проколюють. Від чого це залежить знають певне тіки ті що проколюють.
-
Є. Зелений це на громадянство. Там тільки listening i speaking. А червоні для PR, там всі 4 частини є.
-
Загалом стверджують, що якщо Ви не виїжджали з Канади, то терміну дії таких довідок немає. Але велике значення має саме рішення офіцера, чи захоче він попросити оновлені довідки.
-
Хорошо, спасибо. Может вы еще знаете если делать перевод аттестата ассоциированным переводчик-член ассоциации переводчиков Саскачевана ATIS, выполняет нотариальный перевод, т.е. предоставляю аффидавит со всеми своими данными и членским номером, а аффидавит далее заверяет нотариус. А я подаюсь в провинции Альберта
-
Дивіться по ситуації і по можливостях. Бо не факт, що офіцер запросить. Крім того офіцеру завжди можна написати якийсь лист-пояснення. Я замовляла в січні, то робити нові поки не планую.
-
Таких подробностей не подскажу, думаю, кто-то ответит позже.
-
Доброго дня. Якщо хтось з Квебеку має власний позитивний досвід, прошу поділитись контактом консультанта для подачі по гуманітарній програмі. Заздалегідь дякую!
-
Доброго дня. Якщо хтось з Квебеку має власний позитивний досвід, прошу поділитись контактом консультанта для подачі по гуманітарній програмі. Заздалегідь дякую!
-
-
Доброго часу, допоможемо покинути кордон. Якщо виникли питання то пишіть в лс, все абсолютно легально.