PR CUAET
-
В мене iphone а у чоловіка Samsung... дивина просто((
-
Ось це посилання,але чомусь у мене не відкривається
-
@Margo2145 скажіть, хтось з ваших клієнтів уже подав такі переклади? Бо ви нам зробили з польської на українську, з української га англійську. Тепер от думаю що робити
-
Я зрозуміла, так це по нашому законодавству. Але ці довідки треба тут подавати , і чула що треба переклад з оригінала. Ось і задумалася. Може хтось відпишеться, хто брав через вас довідки такі і подався.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, скільки днів дається на заповнення документів, після того як створено портал?
-
Доброго дня, по законодавству України переклад іноземних документів робиться через українську мову, тільки після цього нотаріус їх може засвідчити. Ніяких нарікань з приводу цього не було.
-
Дякуємо за інформацію👍 але мені здається з датами зараз не так швидко, коли українці вже не в пріоритеті
-
Всі наші клієнти так подалися
-
@OstapBosak Доброго дня, порадьте будь ласка щодо продовження WP. Якщо ми приїхали до 31 березня 2024 року (листопад 2022р), то зараз можемо подовжити лише на загальних умовах зі сплатою fee від $155? Спеціальні умови без сплати лише для тих хто приїхав після 4 лютого 2024?