PR CUAET
-
🙈😅
-
Сьогодні дзвонили, знову запитували за свою аплікацію, сказали що вони бачать, що ми відповідали на портали. І бачать, що вони вже нам другий раз відправили, сказали що це вони так переконуються, чи дійсно ми проживаємо за тою адресою, яку ми вказали. І сказали, що вони деколи відправляють портали, два рази, і навіть три. Сказали, чекати знову, але що вже саме це не ясно😔
-
Спочатку зʼясовували ( я їм надав багато інформації, майже як доповідь - навіщо воно мені і чому вони мають її заповнювати) ,а потім почали казати що форма дуже офіційна і складна і скоріше ми її не підпишемо
-
Це все дуже залежить від інформації яка ж в базі. Моє розуміння резерву дуже просте: Воно питає у оберіга статус людини, чи стоїть вона на обліку у якомусь ТЦК. Якщо стоїть то все окей, оновлюється адреса, а якщо ні то починаються дива. Ви можете стояти якщо колись ваші документи були десь у ТЦК. Але у моєму випадку я ніколи у тцк за все життя не був, думаю там буде потребує уточнення. Знову таки є ідея що ті хто виїхав до війни там все окей, а ті хто ні там будуть проблеми, проте я думаю резерв+ недостатньо розумний додаток. Я думаю воно тупо дивиться статус в оберігу і все)
-
Дуже дякую. You are the best!
-
Те саме, в нас теж не контракт на якийсь період і як можна це вказати в джоб офері? Тоді це вже буде контракт на 12-24 місяці
-
Порадьте будь-ласка, отримала новий ворк перміт, старий дійсний ще десь 10 місяців, чи можу я користуватися ще старим? Бо я не встигла ще змінити всі необхідні документи, а завтра треба їхати в клініку де я буду вперше і там напевно треба буде предоставляти ворк перміт.
-
Хотите подивитися чи допомогти?😂
-
І виходить що типу він вже не підходить по вимогах. Хто може компетентіший за мене допоможіть розібратися.
-
А от наприклад маю вже і досвід рік і офер на рік. Вле якщо на настпуній подачі наприклад невдалося проскочити то наступна подача вже через місяць і того оферу лишається вже 11 місяців на момент наступної подачі.
-
Ті хто мають безстроковий контрак взагалі по цьому питаню можуть не паритись.