PR CUAET
-
З цими новими умовами … якщо раніше людина могла взяти той офер або контракт переробити і одразу податися спокійно, то зараз кожен місяць ніхто нікому точно не буде переробляти ані офер, ані контракт. Це ще за умови доброго роботодавця, який підписав ту декларацію і бізнес ліцензію. Дай Боже допроситися переробити один раз перед подачею, якщо там на 12 міс був. Але якщо не подався? Але кого це хвилює
-
та воно і зараз там як бачите
-
тобто увесь час
-
висіло аж поки не прийшло повідомлення що все взяли в роботу
-
Скажіть, у вас висіло оце information request зі знаком оклику до тих пір, поки не затвердили заявку?
-
Может кто-то сталкивался с таким вопросом: если человек из 12 месяцев первые 3 работал у одного работодателя, остальные 9 у другого, но teer не менялся, какие документы нужны от первого работодателя? Если с нынешним местом работы всё в порядке, то вот с предыдущим не совсем. С учетом этих новых требований к работодателям, не совсем понятно теперь, соответствовала ли предыдущая компания всем им(годовые обороты, количество номинантов, full-time и part-time работников и тд)
-
Дякую!
-
Номер sin у вас не змінився, в cra нічого не потрібно змінювати. У банку також
-
AOR починається на букву Е та цифри
-
29.11 подача вчора AOR( 26),сьогодні біометрія. Але,яка цифра є AORом?
-
я також трохи хвилювався, але почитав і рішив почекати. ну і все ок, взяли в роботу
-
Просто в мене запросили, я надіслала , а воно висить і висить. Я ще раз надіслала. А потім подивилася, в мене ці документи вже по кілька разів надіслані ((( але цей знак оклику і статус не міняється вже два тижні. Думала, вони все ще чекають від мене …
-
Дяка!
-