PR CUAET
-
Для них головне щоб на момент подачі у вас був тільки один діючий закордоний паспорт
-
Дякую)
-
Просто за заявкою.
-
Колись був дитячий, але то було дуууууже давно)
-
Ні, основний заявник- мій чоловік. Так, як їй немає ще 21 року, то вона має право проживати з нами, якщо вона цього хоче. Я не пам'ятаю, як називається ця програма англійською, але це не та, що для українців з жовтня 2023. Це сімейне спонсорство.
-
От і я про теж. Як тепер бути в такій ситуації. Адже щомісяця ніхто новий річний офер давати не буде.
-
Дякую. Зараз там спитаю.
-
У нас такая же ситуация , только у второго недели не хватило чтобы уже был полный год и не подавать первого работодателя …. От первого работодателя нужен референс Леттер ! От текущего (все) и референс, и джобофер (контракт) и пейстабы и декларация (и лицензия если есть)
-
Просто за заявою. "Бо я так хочу". Це дозволено за законом.
-
Доброго вечора. Така ситуація: ми з чоловіком отримали PR по гуманітарній програмі. Подалися на PR для нашої 20- річної доньки, яка знаходиться в Америці. Нам прийшов лист, що ми підходимо, як спонсори для неї, а їй треба зробити біометрію там. Вона зробила 3 тижні тому. Що буде далі? Може в когось були подібні ситуації? Як довго ви чекали?
-
Півроку без паспорти жити? Крута ідея ))))
-
@Katya1981_5 ваше повідомлення перенесено у відповідну гілку