PR CUAET
-
Ircc податки ваших фопів не цікавлять. Спершу розберіться для чого ви цю інформацію їм надаєте та навіщо змінюєте в порівнянні з минулими заявками. Чим більше непотрібної інформації та неспівпадінь, тим більше вірогідності що щось не так зрозуміють та виникнуть проблеми
-
Не завадить Імхо
-
Доброго дня, @OstapBosak Я подався на федеральний етап і вчора отримав відповідь що моя аплікація була повернена тому що я “не додав форму” Imm5406(Additional family information) хоча я її додавав. Ця форма була в онлайн кабінеті і я не мав можливості податися поки всі форми не були підписані і додані до кабінету. А також я відправив файл з номінацією, але він був запаролений. Я використав пароль лише один раз і файл ніколи більше не просив внести пароль, Я не мав можливості змінити пароль або відключити його тому що файл був створений імміграційним офісом. Номінацію я отримав ще 13 березня і я не впевнений Що мені робити в такій ситуації так як в мене не залишилося багато часу? Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію.
-
В Learning update добре розписана особистість дитини на сторінку А4, після оцінок , там розділ , коментар від вчителя
-
Зарахування проходить автоматично, нічого робити не треба. Тільки виконати умови
-
Но письмо о том , что ребенок учитися и живет с вами дать должны
-
Ну вони не забов‘язані. Мені наприклад одна подруга , канадійка відмовила, хоча спочатку погодилася, сказала без проблем , але потім почитала вона про цю программу , і сказала , що для неї це буде не дуже комфортно надавати якісь свої дані, та ще й офіцер може зв‘язатися , я сказала , що ок, без проблем , в мене вже було 15 листів тільки від друзів, 5 з моєї роботи, 5 з чоловікової, також 10 листів для доньки зі школи , гуртків, таборів , акробатика , баскетбол )
-
Не знаю ось тільки поза вчора прийшов останній update-там окрім оцінок, характеристика на сторінку А 4 про дитину,
-
ви розумієте, що справа в тому, що в інших школах завжди є, що написати про дитину незалежно від її оцінок. Наприклад, вчитель на зборах завжди казала, про незалежне мислення та сміливість у висловлюваннях, і відстоювання своєї думки, що вона по висловлюванням здається старшою свого віку. Навіть вивішували її ессе на соціальну тему в школі. Але цього нічого нема в цих бумажках. Оцінки і по предмету, що добре, а що треба підтягнути... таке...
-
Там именно от учителя
-
А характеристика есть в Learning update, три раза в год
-
Никто не обязан-по желанию, может кому-то не комфортно, там же с ними может потом связаться офицер