PR CUAET
-
А кидати роботу та їхати за тридевять земель можуть? ))
-
Продовження вп буде і далі якщо війна, якщо ні є TPS. Це як мінімум.
-
Ну хто відразу то питань нема
-
Давайте не плутати людей які це можуть робити в своїх мирних країнах в спокійній обстановці і те в яких умовах опинилися українці в канаді. Це якийсь вид садизму бажати тимчасово переміщеним Українцям пройтиприскорено за півроку все те що щвичайні аутлендери робили роками?
-
Там треба працевлаштуватись буде, це теж стресс міняти роботу
-
Я дуже знаю, тому і кажу, мало було українцям покинути свої дома та країну в пошуку безпеки, ви зараз буквально пропонуєте їм повторити цей вояж, але в середині Канади заради якогось примарливого статусу, як їм і так скоріше за все роздадуть в 2025.
-
Я вас розчарую, тут на 130 повідомлень є лише 1 приклад відмови рівня "тітка нашептала" :) ви нічого не втратили )
-
поживемо побачимо
-
Тобто канада це кидати високооплачувану позицію заради роботи в макдональдсі ради ПР? Вам не здаэться що в Канаді мабудь щось зламано якщо людям так треба робити?
-
В Канаді ви давно і у безпеці, що заважає зараз? Про які півроку мова, ВП всім дали на три роки, більш ніж достатньо для того щоб зорієнтуватись, знайти відповідну програму і підтянутись до неї. Як вже зробили сотні українців. Мовчу вже про той факт що 50% як не більше українців в принципі не з України в Канаду приїхали, це якщо чесно казати. Тож про війну ну так собі аргумент.
-
Ніхто не обіцяв легкого ПР. В ОН безліч людей, не будемо називати найпопулярніше місто. Але є ц інші провінції і міста, якщо пакет не сильний для ПР В Онтаріо найлегше - RNIP та OINP. Якщо й вони занадто складні - може варто спробувати провінції з меншими критеріями?