PR CUAET
-
Одже прикрыли. Так?
-
Є хтось хто може проконсультувати? Бо пишу в свій Тцк - один раз відповіли і мовчать.
-
Доброго вечора 🤗 моя знайома має CUAET візу. Вийшла заміж, змінила прізвище і змінила паспорт. Чи потрібно їй повністю перероблювати візу? Хтось стикався з подібною ситуацією? Буду дуже вдячна за відповідь 🙌🏻
-
Перевіряємо дані, змінюємо номер телефону😅 Це не про Канаду точно. Тут навіть не встигаєш вибрати дату і час, просто рандомно тикаєш на все, що бачиш, і не факт, що встигнеш піймати 🙃
-
Ну ви дивна, ви хочете сказати, що в людини, яка прожила більше 5 років в Канаді менше шансів, ніж в тих хто приїхав рік тому? Ріаллі? А ви знаєте, що один з вагомих аргументів це адаптація в Канаді? Так хто краще адаптувпвся? Той що рік чи 5 прожив? А чому не подався за цей час, причин може бути багато. І по вашій логіці для нього повернення в Україну це ок, ( бо він же до війни виїхав) , а тим хто щойно приїхав- ні ні, не можна. Чи як?
-
Доброго вечора. Скажіть будь ласка, чи є якась спеціальна форма де роботодавець потрібен вказати що дійсно пропрацював в нього рік часу, чи це може бути в довільній формій? Дякую. Питаю так як поміняв роботу потрібно підтвердження від минулого. Буду вдячний за допомогу
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка, де в Торонто зробити психологічний тест для PR? Дякую!
-
Скажіть, будь ласка, дітям до 14 років біометрію не потрібно здавати?
-
Знаю людей які приїхали сюди задовго до вторгнення так їм ворк перміт на 1 рік давали! В звичайно вони мали розум не їхати в Онтаріо, отримували ПР в простих провінціях і вже давно живут в Торонто та є громадянами. 3 роки та ще з подовженням це мега бонус
-
Та я запитав як забрати квиток Сказали тільки особисто Про оновлення даних та інше мовчать 4 день
-
Дякую!
-
Переслав ваше повідомлення в відповідну гілку
-
Це як ВП на один рік? До початку вторгнення дозволи на роботу не давали просто так, потрібно було мати джоб оффер і щоб роботодавець подав певні документи. ВП на рік - це хіба якісь сезонні роботи в атлантичних провінціях могли бути. Відповідно люди не особливо мали вибір куди їхати в Онтаріо чи ні, а їхали туди де вже була робота
-
Татьяна
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка, де в Торонто зробити психологічний тест для PR? Дякую!
-
я дивлюсь у мене персональний переслідувач зʼявився який ходить за мною по групах та веде мою літопис. Дам вам пораду - краще займіться своєю іміграцією
-
тоді дивно навіщо ви ходите по цих групах і щось комусь доказуєте. Це якраз та сама група де обговорюється варіант надання ПР всім Українцям, це не спеціалізована програма, бо на заклик української влади Канада не хоче відкрито надаваті всім PR. Тому це роблять в тому числи через Гуманітарну (подивіться статистику за 2022 та 2023 з якою швидкістю та кількістю це робили)