PR CUAET
-
Подскажіть будьласка , за який час до закінчення паспортів ви подавали на заміну паспорт ?
-
Так, надсилала скаже документу, вони його друкували, підшивали до перекладу. Не он-лайн вони би робили теж саме, оскільки неможливо додати оригінал до перекладу :) Потіс сканують і відправляють, адже подавати все одно в електронному форматі.
-
Я скинул выше ссылку на общий форум, где описаны сотни кейсов с отказами. Не только украинцам... Да, кто-то все время имеет wp, кто-то заехал по турвизе и просрочил её, кто-то заехал без визы через лес, у кого-то проигранный кейс на беженство. Чем спорить, просто почитайте... И да - подавать на гуманитарку несколько раз, и получать одобрение с 3-4 раза, в том числе не имея ни работы, ни финансов, ни "самообеспечения" - такое тоже имеет место быть
-
Так ні ж, то невідповідність номінації. Я б дочекалася все таки екопру. Для таких як ви гарні пропозиції ще знайдуться:)
-
Чи відповіли вам? Маю таку ж ситуацію у друзів. Вчора якраз отримали AOR після повторної подачі.
-
Як ви можите таке казати?? На Захід кожний день возять загиблих воїнів,чиїхось синів ,чоловіків,татів!!! Не знають що таке війна????
-
Дякую @marianna_petrova!
-
Я впевнена що малось на увазі трохи інше… бо зрівнювати прифронтові міста типу Херсона чи Запоріжжя чи Харкова зі Львовом чи Івано-Франківськом не коректно! В Херсоні наприклад кожного дня прильоти з лівого берега просто без перестану , і постійно чути вибухи 24/7, або вщент зруйнований Маріуполь …. На Заході не має таких прильотів слава Богу! але ви що думаєте тільки на західній хоронять сотнями воїнів, то кладовища на півдні не кращі…. Тому досить порівнювати хто більше пізнав війну , тут взагалі мова про те аргументувати свій кейс треба на тому що ви тут асимілювались, а війну вказувати як додатковий фактор але не єдиний і не основний! Бо війна в Україні для них не аргумент чому вони повинні давати ПР , можливо через прохання уряду нашої країни, а можливо бо в Україні офіційно не має війни, а тільки військовий стан , хто зна чому саме не аргумент , але дійсно більшість консультантів рекомендують щоб було якомога більше аргументів інших КРІМ війни!
-
Не каждая семья имеет сбережения на переезды и иметь возможность и средства находится снова в поиске работы.Люди которые действительно переживают трудности, нет больших сбережений,ещё и дети не будут бросаться такими советами. Наверное для вашего знакомого это было как очередное путешествие, для многих семей не так легко взял и переехал.
-
Доброго дня. Приїхав всією сімєю по CUAET в Канаду (двоє дорослих та 2 дітей). У молодшого сину (13 років) паспорт був до липня 2024 року і візу і ВОРК ПЕРМІТ видали до липня 2024 року. До 31 березня подав на подовження ворк перміту. Йому через мій аккаунт відмовили в подовженні. Як подовжити його ворк перміт або необхідно подати на стаді перміт тому що необхідно щоб він навчався в школі. Чи подаватися на візитор але по візитор він зможе навчатися в школі? Новий паспорт в нього вже є і був по приїзду в Канаду
-
Доброго дня. Приїхав всією сімєю по CUAET в Канаду (двоє дорослих та 2 дітей). У молодшого сину (13 років) паспорт був до липня 2024 року і візу і ВОРК ПЕРМІТ видали до липня 2024 року. До 31 березня подав на подовження ворк перміту. Йому через мій аккаунт відмовили в подовженні. Як подовжити його ворк перміт або необхідно подати на стаді перміт тому що необхідно щоб він навчався в школі. Чи подаватися на візитор але по візитор він зможе навчатися в школі? Новий паспорт в нього вже є і був по приїзду в Канаду
-
-
До липня 2024 це значить що ще діє його ворк перміт чи візітор рекорд (що він там має). Тому як має новий паспорт подавайте заявку на візітор рекорд до закінчення дії теперішнього дозволу. Також додайте лист що в звʼязку з тим що син мав паспорт дійсний до липня 2024 року, на підставі цього отримав візітор рекорд до тієї самої дати, що і паспорт. А зараз маєте новий паспорт, тому просите про продовження.
-
Мы тоже ждём( звонили спрашивали, нам сказали что ещё до 2 месяцев могут рассматривать и ничего страшного нет! Можете позвонить и уточнить как у Вас ситуация, но учтите мы звонили утром и часа 1,5 на линии висели