PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, дочка (4р) має паспорт і візітор рекорд дійсні до вересня 2024. Будучи в Канаді отримала новий паспорт та візітор рекорд (на основі мого вп до кінця 2025 року). Зараз перебуваємо закордоном і хочу подати їй на нову візу по новому паспорту на основі нового візітора. Яку форму в такому випадку треба заповнювати?
-
Підкажіть будь ласка, від кого (WES або ENIC) повинен прийти цей запит і коли, на якому етапі? Справа в тому, що в додатку до диплому спеціаліста в мене тільки відмітки за один останній п'ятий рік навчання. А усі відмітки за 4 перших роки - у додатку до бакалавра. Але WEC каже тільки найвищий диплом їм потрібен. Звідки вони отримають мої перші відмітки?
-
Софийка родилась здоровой девочкой подозрение вызвалл лишь маленькая красная крапинка на носу,со временем она неожиданно начала расти в 4 месяца. Сразу начали бить тревогу и обратились к врачу. Софии установили диагноз гемангиомы и назначили лечение. К сожалению, после продолжительного периода ситуация только ухудшалась. В поисках спасения для дочери обратились к врачу Валихновскому, который подчеркнул, что операцию нужно провести срочно. К сожалению, ситуация Софийки очень непростая, так что сложная операция будет затратной. По предварительным подсчетам стоит 215 800 грн. Найти такую сумму быстро – сложно поэтому обращаюсь к неравнодушным людям, каждая ваша гривна приближает сбор, а Софийку – к выздоровлению! Помочь Софии можно по реквизитам. 5355 1611 6697 8742 Анна Лиса
-
Доброго дня. @tax_canada_accounting підкажіть будь ласка, щодо такого питання. Коли подаєшся на ЕІ (employment insurance) треба відправляти звіти. У цих звітах окрім іншого треба надати інформацію, якщо відвідуєш навчання і отримуєш за це кошти. Але формулювання там таке, що треба повідомити про навчання у школі чи на курсах підвищення кваліфікації. У зв’язку з цим не розумію, чи треба зазначати про навчання на курсах парт тайм французької мови від МіФі у Квебеку (Монреаль). Курси парт тайм проходять у центрі інтеграції для новоприбулих, а не у коледжі чи універі як фулл тайм. Заздалегідь дякую за відповідь!
-
Не каждая семья имеет сбережения на переезды и иметь возможность и средства находится снова в поиске работы.Люди которые действительно переживают трудности, нет больших сбережений,ещё и дети не будут бросаться такими советами. Наверное для вашего знакомого это было как очередное путешествие, для многих семей не так легко взял и переехал.
-
Я впевнена що малось на увазі трохи інше… бо зрівнювати прифронтові міста типу Херсона чи Запоріжжя чи Харкова зі Львовом чи Івано-Франківськом не коректно! В Херсоні наприклад кожного дня прильоти з лівого берега просто без перестану , і постійно чути вибухи 24/7, або вщент зруйнований Маріуполь …. На Заході не має таких прильотів слава Богу! але ви що думаєте тільки на західній хоронять сотнями воїнів, то кладовища на півдні не кращі…. Тому досить порівнювати хто більше пізнав війну , тут взагалі мова про те аргументувати свій кейс треба на тому що ви тут асимілювались, а війну вказувати як додатковий фактор але не єдиний і не основний! Бо війна в Україні для них не аргумент чому вони повинні давати ПР , можливо через прохання уряду нашої країни, а можливо бо в Україні офіційно не має війни, а тільки військовий стан , хто зна чому саме не аргумент , але дійсно більшість консультантів рекомендують щоб було якомога більше аргументів інших КРІМ війни!
-
Як ви можите таке казати?? На Захід кожний день возять загиблих воїнів,чиїхось синів ,чоловіків,татів!!! Не знають що таке війна????
-
тоді дивно навіщо ви ходите по цих групах і щось комусь доказуєте. Це якраз та сама група де обговорюється варіант надання ПР всім Українцям, це не спеціалізована програма, бо на заклик української влади Канада не хоче відкрито надаваті всім PR. Тому це роблять в тому числи через Гуманітарну (подивіться статистику за 2022 та 2023 з якою швидкістю та кількістю це робили)
-
Ні я просто ваш фанат, запам'ятала ваші прогнози що ви повторювали денно та нощно з "агрументами" чому саме всім нам дадуть ПР😁. Дякую за пораду я вже імігрувала))
-
Так, вот через джоб офер айті компанія давала на рік. Потім або продовжував на загальних умовах та на номінації подавались
-
я дивлюсь у мене персональний переслідувач зʼявився який ходить за мною по групах та веде мій літопис. Дам вам пораду - краще займіться своєю іміграцією
-
Це як ВП на один рік? До початку вторгнення дозволи на роботу не давали просто так, потрібно було мати джоб оффер і щоб роботодавець подав певні документи. ВП на рік - це хіба якісь сезонні роботи в атлантичних провінціях могли бути. Відповідно люди не особливо мали вибір куди їхати в Онтаріо чи ні, а їхали туди де вже була робота
-
Знаю людей які приїхали сюди задовго до вторгнення так їм ворк перміт на 1 рік давали! В звичайно вони мали розум не їхати в Онтаріо, отримували ПР в простих провінціях і вже давно живут в Торонто та є громадянами. 3 роки та ще з подовженням це мега бонус
-
Ну ви дивна, ви хочете сказати, що в людини, яка прожила більше 5 років в Канаді менше шансів, ніж в тих хто приїхав рік тому? Ріаллі? А ви знаєте, що один з вагомих аргументів це адаптація в Канаді? Так хто краще адаптувпвся? Той що рік чи 5 прожив? А чому не подався за цей час, причин може бути багато. І по вашій логіці для нього повернення в Україну це ок, ( бо він же до війни виїхав) , а тим хто щойно приїхав- ні ні, не можна. Чи як?