PR CUAET
-
Якщо у вас паспорт книжечка та там є штамп про місце реєстрації, то повинні прийняти.
-
Я давав витяг з Дії, там писалося останнє місце реєстрації та коли знятий з реєстрації
-
Прийняли документи та зробили новий паспорт
-
Підскажіть будь ласка, досі чекаю на свій новий ворк перміт щоб був доставлений по мейлу, чекаю вже місяць, я їду до Німеччини на 2 тижні 9 числа - чи можу я використовувати старий ворк перміт як документ доки чекаю на новий? Він ще дійсний? Для виїзду і вʼїзду
-
після reading/перед writing немає перерви якоїсь? всі модулі одним махом?
-
Скажите, у кого-то ещё перестали регистрироваться телефоны с симками Водафона в Канаде? У нас, перестали работать 5 симок. Раньше получали смс из банка, а в пятницу заметили, что больше не регистрируются. Счета недавно пополняли и номера должны были ещё год быть активными.
-
Підкажіть, в формі 0008 потрібно вписати UCI Це ж не той номер, що в work permit? Це поле залишається пустим?
-
Перерв немає, судячи з інформації на їх сайті (десь там у відео, здається, про це говорилося). Але у пробних тестах я помітила, що у завданнях на writing дуже багато часу. Я пробувала пробний тест писати, і в мене 5-7 хвилин залишалося зайвих. То якщо терміново треба вийти, то краще робити це там.