PR CUAET
-
Якщо дитина тут народилася, ми все рівно вказуємо що «ні», правильно?
-
Можливо можете ще підказати стосовно грошей Чи сума має бути на рахунку до отримання номінації? І чи правильно розумію, якщо чоловік аплікант, дружина і двоє дітей (один народився в Канаді) сума має бути 16000?
-
Можливо можете підказати стосовно грошей Чи сума має бути на рахунку до отримання номінації? І чи правильно розумію, якщо чоловік аплікант, дружина і двоє дітей (один народився в Канаді) сума має бути 16000?
-
Можете написати у відповідну гілку? Існує 120 імміграційних програм, в кожній свої вимоги :)
-
-
Проблема в тому, що візітор рекордс анулюється ( не важлива до якої дати він виданий) як тільки людина покидає Канаду. Фактично на зараз якщо Ви за межами Канади, то у Вашої дитини вже нема статусу в Канаді. Тільки ВП та Стаді перміт можут діяти до дати їх закінчення.
-
Люди привіт 🙂 Маю 2х малолітніх дітей і починаю розбиратися з питаннями - як зробити для них нові закордонні паспорти в Канаді (по-перше - я в шоці 🫠). Питання - чи можу я зробити генеральне доручення на свою маму, відправити їй всі необхідні документи в Україну і щоб вона їх продовжила без нашої присутності? Дякую
-
А ви номер телефону використовували укр чи канадський
-
Вот это так не пробовала) протестирую потом можно ли вытягивать по ID Но немного сомневаюсь, потому что просто после кнопки submit по-моему нет возможности редактирования анкеты) В любом случае я скоро стану специалистом в этом вопросе, потому что в связи с моим национальным паспортом мне дают только на год и мне нужно продлевать постоянно) 😅 Завидую мужу…ему выдали на 10 лет))
-
Есть украинский загран паспорт, продленный печатью.
-
Дивно, мені не надсилало ніяких повідомлень, не просило підтвердити номер 🤔
-
Резерв