PR CUAET
-
Я поддавала со своего аккаунта, где ранее делала и себе визу и wp
-
А все вийшло, змінив в моно на канадський. Сподіваюсь, що повідомлення прийдуть від резерву, я розумію, що він ще глючений або багато народу, але в нього прям дуже тяжко зайти
-
Я не консультант, я тільки знайшов цю інформацію на другому каналі. Бачивши Ваше запитання тільки поширив інформацію.
-
Дякую!
-
Так все вийшло, пише на обліку і що оновилось, також дало QR cod
-
Тоді воно не потребує підтвердження через СМС
-
Так, має бути однаковий канадський номер і в моно і в резерві
-
Тобто якшо номер канадський в моно і його вказати в Резерв+, то все спрацює коректно?
-
Я читав, у групі хтось писав раніше, що він це робив, але мені здається йому не прийшло відповіді
-
Вибачте не дочитав )))) Зрозумів що ви написали
-
Вибачте. Але це не можливо. Я не розумію як в одній заяві можна податися на 2 документи. Там різні принципові анкети на заповнення.
-
Добрий день! Моя дитина має паспорт закордонний до 29 березня 2025 року. Але наскільки я знаю в Америці паспорт стає недійсним за пів року до закінчення (це 29 вересня 2024) Ми маємо квитки на жовтень до Польщі. Чи випустять нас з Канади? Бо в Європі термін дії паспорту закінчується лише за 3 місяці до кінця терміну. Дуже вдячна за відповідь!
-
Давали вже комусь з грудня?
-
Добрий день! Моя дитина має паспорт закордонний до 29 березня 2025 року. Але наскільки я знаю в Америці паспорт стає недійсним за пів року до закінчення . Ми маємо квитки на жовтень до Польщі. Чи випустять нас з Канади? Бо в Європі термін дії паспорту закінчується лише за 3 місяці до кінця терміну.