PR CUAET
-
Ви коли будете подавати, то в анкеті будете вказувати дату закінчення, та файл коли будете додавати, то скан подовження на першому місті поставити, чи поставити письмо пояснення типу прошу 🙏 вас звернуту увагу, що дія паспорту подовжена консулом України, так як зараз є проблеми в Україні з виготовленням нового паспорту…. Щось типа такого
-
Проїзний документ (PRTD)потрібен по поверненню в Канаду для того хто отримав вже eCoPR, але виїхав з Канади до отримання ПР карток. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5529-applying-permanent-resident-travel-document.html Поки не маєте eCoPR на руках ви не зможете оформим його.
-
Сьогодні свято в Канаді, вихідний день, ніяких нарахувань не буде сьогодні точно.
-
Нам в травні прийшли виплати за 4 місяці (з січня) і ще одна сума за червень була. Подавались в лютому на ССB. Зараз очікуємо на перерахунок в липні.
-
могут дополнительно попросить св о венчании Ukraine – Instruction(s) for documents For any marriage that took place in Ukraine, provide a copy of both the church wedding certificate and the marriage certificate. ircc.canada.ca/english/information/applications/spouse.asp
-
Доброго вечора!Цього тижня вихідні такі довгі(не в плані тому що я не працюю,а в тому що офіцери довго святкують) що я знову дещо вигадала. Але хочу щоб серед тих хто веде статистику підказали. От до того як був рух і вже тепер скільки днів за тиждень припадає на аор?Тобто 2-3 календарних дні за тиждень?Наприклад за минулий тиждень аор був за 29,30 листопада і 1 грудня.Бо по моїм підрахункам я святкую свій майбутній аор який вже знаю коли прийде,в той час як інші святкують День Канади🤣
-
в звʼязку з святкуванням Canada Day - статистичне управління облік не вело, аналіз за минулий період також не робило. вибачте за незручності 😎