PR CUAET
-
Якби так було тоді б всім дію одобрювали... Але думаю що краще перестрахуватися і зробити все правильно
-
Якщо вона з Дії згенерована, то ні
-
Я не в Україні зараз, тому робила через дію і консульство але родичі робили через сервісний центр на весні, бо дією не користуються. Хоча вона все одно вже не дійсна, бо їздили туди-сюди. Я не знаю, які вимоги до довідки, якщо людина подається з України. Переважна більшість подавалася і подається з Канади і є випадки, коли довідка з дії не приймається🤷🏻♀️
-
Ви робили нещодавно? І вам видавали гарний папірець з тризубом, як раніше? Я буду пробувати, але читала що наразі все повністю переїхало в онлайн і довідка однакова буде, що онлайн, що офлайн. Доречі офіцери ircc можуть підтвердити справжність документу по QR коду на державному сайті. В цьому суть цієї фічі
-
Є така послуга! Можна в дії, а можна отримати в СЦ МВС. А також її можна отримати в ЦНАПах. Ну, а далі переклад і нотаріальне засвідчення підпису перекладача. Так отримують в Україні
-
В будь-якому сервісному центрі МВС
-
Всім привіт, потрібно подавати довідку про несудимість з самої Канади, якщо тут більше ніж 6 міс?
-
На сайті IRCC чітко вказано, хто має видати довідку. Справа в тому, що з дії - це електронно згенерований документ з QR кодом, щоб перевірити його чинність. Єдиний ньюанс, що доступу до бази українського МВС у IRCC не має. Як вони можуть перевірити справжність? Адже цю довідку можна легко склепати у фотошопі. Саме тому офіцери мають повне право запросити довідку, видану консульством.
-
а можете дати лінк на вебформу? Бо я вчора подалась на федеральний етап і тепер бачу, що недоплатила - неправильно вибрала опцію в меню. Хочу доплатити і відправити квитанцію. Дякую.
-
6-7 тижнів без витягу. Не місяців
-
І збережіть цифрові і роздруковані форми. Легше буде Федервлів заповнювати