PR CUAET
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/change-address.html
-
Доброго дня усім! Підкажіть будь ласка, які документи бажано оновити перед подачею на AOS у цьому місяці? Мій reference letter датований березнем 2024( саме тоді був 1 рік стажу), job offer березень 2023( але я так розумію він з такою датою і залишається...) Declaration and authorisation letter у червні отримав, перед запуском AOS. Дякую😉
-
Добрий день! У мне була така ситуація. Дітям надається візітор рекорд на основі вашого ворк перміту. Не переживайте, все буде ок. Я отримала.
-
Нотаріус в Канаді не перевіряє статус в Резерв+ :). Головне Апостиль не забудь проставити
-
@OstapBosak Можна Вам задати питання? Я бачу що справи з цією програмою дуже довго тягнуться… є можливість що будемо чекати як TRtoPR роками. Я дуже хочу поступати до вузу… Так ось питання в чому, чи є сенс взятися за вивчення французької мови щоб спробувати пройти по ЕЕ? Тим більше що з французькою В1 не потрібно робити lmia роботодавцю, а в нас перміти через рік закінчуються..
-
Я отримувала. Ми подалися на візу 22.02.2022. Написано повністю повернули гроші за візи і біометрію. До речі, нам лист цей пр йшов тоді, коли було фінал не рішення в трекінгу. І лише через 7 днів портал 1. Так що ви теж скоро отримаєте новини
-
Коллективний розум допоможіть будь-ласка☺️: мама зараз мала би летіти Wizzair з Сучави в Рим, і завтра Westjet Рим-Калгарі-Єдмонтон. Але Wizzair переніс рейс на завтра з Сучави до Риму і вона не встигає на канадський літак. Дві різні авіакомпанії. я уже 40 хв на лінії westjet хочу поміняти виліт з Риму на день вперед. Які думки? Ще можливі варіанти? Я так розумію в Сучаві wizzair має предоставити готель та харчування, якщо вони змінили виліт. А що на рахунок компенсації? чи мав хтось досвід з ними?
-
Це може суттєво вплинути на справу. І стане ясна причина, що сталося. Не може вона просто так загубитися. Буде зроблений повний розбір. З особистого досвіду. Ми ходили до нашого депутата з кумою щодо візи по куает нашого кума. Заявка була без розгляду 10 місяців. Це при тому, що всі члени сім’ї вже давно отримали і приїхали в Канаду. Після депутатського запиту, ми дізналися причину затримки. І ще через 2 тижні він отримав запит за вклейку візи в паспорт. Тому, звернення до депутата може мати сенс. Треба використовувати всі можливості.
-
В коменті пише, що приїхав в кінці 2023р. Мій син отримував такий лист в червні 2023р, але коледж в Торонто вимагав все рівно стаді перміт. Теоретично то можна, а практично більшість коледжіві універів не хочуть приймати без стаді перміту.
-
В найближчий час очікуйте. У нас 5.06- фінал не рішення. 13.06- портал 1. Вірніше, портал 1 через 10 хвилин після дзвінка в IRCC🤣
-
Добрий день! Підскажіть, будь ласка, є тут хто оформляв visitor visa після завершення cuaet для родичів? Чи потрібно здавати біометрію та проходити медогляд в Україні? Чи можливе вклеювання візи в Україні і скільки часу чекати ? Дякую за відповідь 🙏😊
-
Фото можете загружати ті самі, які подавали в анкету. Там написано, що треба фото зроблені протягом останніх 12 місяців. Ми завантажили ті ж самі
-
Якщо з того самого кабінету, що і на CUAET - то незважаючи, що вкажете адресу в Канаді - вам прийде просто лист погодження про стаді перміт в особистий кабінет - такий як колись приходив на ворк перміт як ви подавалися по CUAET. Паперового стаді перміту вам не пришлють. Його можна буде отримати лише в port of entry - аеропорт при в’їзді в країну або їхати на канадсько-американський кордон. Ми минулого року зробили аналогічно - і мали проблеми. Так і не отримали паперового варіанту.
-
Підписана у нотаріуса декларація IMM 0191