PR CUAET
-
Доброго дня, моя донька подала документи на новий паспорт місяць назад, сьогодні передзвонили з посольства і сказали, її що старий закордонний паспорт, який ми здали в ЦНАП при оформленні нового ще в грудні 2021 року проходить по базі як дійсний. У нас навіть копії його не залишилося, як можна підтвердити, що ми його здали? Чи була в когось подібна ситуація? Як ви вирішили проблему?
-
Чому сумніваєтеся ? Саме так і було в червні обидва дні
-
Подавалась 10 квітня, нарешті змінився статус
-
А Ви вже заповнювали першу форму з 6 питань? Якщо ні - то я не знаю, що сказати, бо цю форму прибрали з сайту. Зараз виглядає так, що провінція заповнює квоти (50 шт на місяць) з тих заявок, які встигли заповнити цю першу форму і/або тих, хто вже засабмітив документи до того, як введи обмеження заявок на місяць. Точно як це працює не знає ніхто. Є думка, що поки не закінчаться список тих, хто встиг заповнити першу форму, провінція не поверне її на сайт. Знову ж таки, це не точно.
-
Що ти мелиш? Мається на увазі, якщо вони проти цього, то хай дадуть офіційне розʼяснення, що чоловіки в яких закінчився паспорт і вони по причинам які зараз відбуваються в українському консульстві, не можуть виготовити новий (актуальний) мають покинути Канаду. Чому я це питаю, бо в 2022 році Канада приймала від венесуельців паспорта які закінчились, але не більше чим 5 років.
-
Ну, зі словом Accelerated вони явно погарячкували
-
Канада- наш союзник офіційно. Диктаторські режими - погане порівняння