PR CUAET
-
Скоріше за все так. Моя теорія не правильна 😉 Люди пишуть, що отримали, не залежно від руху чи його відсутності по аплікації. Може вам ще прийде. Якщо картка протермінована - це не страшно. Головне, щоб рахунок не був закритий. У нас теж була вже не дійсна але в банку пояснили, що вона автоматично продовжена на час війни. Єдине, що з протерміновані не можна фізично зняти гроші в Канаді але перекинути на іншу можна. Саме так ми і робили.
-
Я… гражданин Украины подал заявку на WP (#апликации, UCI…). дата… по пост Куает мерам 165 дней назад. Я еще не получил решение хотя на вашем сайте указано 99 дней. Это создает неудобство для меня и моей семьи. Учитывая это, рассмотрите пожалуйста мое заявление. С Уважением…
-
Нашому синові, який платив за сестру у 22 ому, теж повернули десь місяць тому.
-
Підкажіть будьласка чи вийшла в когось менша сума на дитячі, бо три місяці отримувала по 1140, а сьогодні показує що тільки 731 на дві дитини, дивно чому так?
-
Мда уж, може вони думають що ми багато заробляємо 😅
-
8 июля будем ехать из Калгари в Эдмонтон в посольство, есть два свободных места. Поездка туда и обратно. Кому интересно, пишите в личные сообщения
-
Якщо не за всі гроші світу, то тільки в Україні шукати віддалено репетитора або школу. Тут я вже цікавилася про курси - в районі 350-400 долларів навчання на курсах французької, за 2,5-3 три тижні в середньому. Є ще шанс потрапити на фінансовані урядом курси для емігрантів французької, але там довгий вейтінг ліст + довго навчатися треба, щоб отримати хоч якийсь нормальний рівень
-
Я і не писала, що це якось повʼязано з подачею на ПР, просто брат подумав, що це за мамину аплікацію повернули кошти і почав хвилюватися що з маминою аплікацією щось не так. Бо він платив за нашу візу, тож на його картку гроші і повернулися.
-
Підкажіть які курси в Україні?