PR CUAET
-
Скажіть будь ласка, чи приходить імейл підтвердженя що документи отримані після дозапиту по eligibility letter? Ми відправили документи на імейл з листа, але ніхто нам не відписував. Імейл перевірили 10 разів, правильний. З того що люди писали, то деяким відписують що документи додані до справи, а іншим теж нічого не відписують. Напевно залежить від офісу і від офіцера що розглядає, але цікаво які є думки.
-
ну А0 то типу самий початок, коли алфавіт проговорюється, слова по Я, ми, ти, ви і т.п. Його в більшості випадків окремо не виділяють, ця база входить в рівень А1. Але наприклад деякі французькі видавництва по типу CLE International почали робити в деяких серіях підручники рівня Niveau grand debutant (напр., Grammaire Progressive і Grammaire Vocabulaire 2018-2019 року), це якраз рівень А0, він простіший за підручник Niveau debutant (який еквівалентний приблизно А1). Але звісно у кожного виробника підручників по-різному.
-
Я роблю новий паспорт Дія старого закінчується
-
На дорослий закордонний паспорт потрібно робити фото?
-
Доброго дня! Подаємо зараз на федеральний етап., після AOS. Я депендант, моя довідка з України видана в жовтні 2022 року. Отримана в консульстві. З Канади ми не виїзжали . Може хтось знає чи приймуть таку? Чи нову потрібно нову замовляти? Дякую.
-
Я тоже ждала целый месяц, никакого ответа не было, писала сюда несколько раз с таким же вопросом, потом на этот емейл , на который вы отправили документы , написала вопрос, получили ли мои документы. И получила ответ, что получили. Слава богу
-
На дорослий закордонний паспорт потрібно робити фото?
-
Доброго дня! В мене таке ж питання? Вам вдалося знайти відповідь?
-
Чудово