PR CUAET
-
Чекати вибірки. Є гілка відповідна - t.me/prcuaet/6849, напишіть туди будь ласка
-
t.me/prcuaet/242492
-
Важлива інформація: у нас зʼявилася нова гілка Права робітників в Канаді. Велике прохання зайти в гілку і відповісти на декілька питань щодо ваших прав в Канаді. Це важливе, оскільки ваша активна участь покаже чи варто проводити інформаційні сесії з цього питання.
-
t.me/prcuaet/242492
-
Важлива інформація: у нас зʼявилася нова гілка Права робітників в Канаді. Велике прохання зайти в гілку і відповісти на декілька питань щодо ваших прав в Канаді. Це важливе, оскільки ваша активна участь покаже чи варто проводити інформаційні сесії з цього питання.
-
t.me/prcuaet/242492
-
-
Всім привіт, Маю питання стосовно eCOPR. 1) Місце народження має помилку в одну букву в кінці слова у головного апліканта. В листі з вітанням про отримання ПР написано, що я зобовязаний повідомити IRCC у разі виявлення помилок. Вони також додають посилання на ось цю сторінку - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5218-request-amend-record-landing-confirmation-permanent-residence-valid-temporary-resident-documents.html Відповідно там потрібно заповнити форму (IMM 1436) і додати копії документів та відправити все це поштою до Отави. Десь в чаті бачив повідомлення хтось писав, що робив таке за допомогою веб-форми, я ж в офіційній документації такої інформації не знайшов. Чи був у когось подібний досвід? 2) У головного апліката та у депендента в eCOPR один і тойже UCI, а саме UCI депендента, ця інформація відображається при завантаженні згенерованого eCOPR з PR порталу, в той же час коли захожу в gcKey акаунт( той де подавався на PR) зявилась нова секція з COPR, але вже з правильними UCI відповідно до кожного апліканта. Так ось питання, чи потрібно заповнювати IMM 1436 форму на те що інформація по UCI в eCOPR не правильна. В самій формі IMM 1436 є тільки секція С дек словами потрібно описати що змінити потірбно + які підтверджуючі документи можуть бути (WP)? 3) Чи eCOPR = COPR і розуміння IRCC адже в формі IMM 1436 мова йде тільки про COPR. Дякую!
-
Після програного біженства гуманітарною часто тягнуть час. Податися точно можна, але успішність далеко не завжди висока. В Канаду тяжко першу візу отримати, але zroj вже тут і готові на всякі екзотичні варіанти то років 10-12 через біженства, гумантіарні, суди і тд можна тягнути.
-
Доброго вечора. А українці включені в цю програму ?чи тільки канадці ?
-
Там не стільки самою гуманітарною, скільки оскаржуванням в суді всіх рішень. Гуманітарна лише один з таких кроків. В мене особисто досвіду немає, бо цим переважно адвокати займаютиься, які в суд подають. Плюс це не мій профіль, я більше по робочих і бізнес іміграціях. Але купа судових кейсів є де можна подивитися ці цепочки. Люди не рідко по 10 років ковиряються