PR CUAET
-
Почав збирати всі документи, і замітив, що в одному джоб референсу не вказана дата видачі документу, всі інше в нормі ( зп, к-сть годин на тиждень, посада, обовязки, дата початку і завершення емплойменту). Наскільки критична відсутність дати видачі документа в цьому випадку? Як це можна було б аргументувати в LOE?
-
Торонто,на який тел можна позвонити?
-
t.me/prcuaet/39954/176124 Ось тут відповідь на ваше питання. Чому при реєстрації аккаунта вам видає 0 другий раз підряд Спойлер - це не система, це ви не набираєте достатньо для того щоб стати eligible Радимо вам перевірити: 1. Чи в вас ТІР 0-3? 2. Чи в вас достатньо коштів як proof of funds (для FSW stream) 3. Чи в вас всі частини англійською мови відповідають рівню CLB7? 4. Чи є ВЕС? Чи ви правильно ввели його номер? 5. Чи в вас є мінімум 1560 годин на офіційному пейролі в Канаді? (Для СЕС) 6. Чи ваш мовний тест не протермінований? 7. Чи вказали ви, що ваш job offer надає вам 0 балів, бо він не є valid, оскільки він CUAET, а не LMIA/LMIA exemption based ?
-
А можна запитати по останньому пункту, як правильно це вказується? Я відмічала в розділі Intended work in Canada, що маю Джоб офер, інформацію про роботодавця і тд, що Лміа не був виданий, а ворк перміт - опен Так правильно, чи в «українському» випадку треба вказати, що нема джоб офера?
-
І на момент отримання фінального рішення
-
Для загальної інформації: www.canada.ca/en/employment-social-development/services/foreign-workers/protected-rights.html
-
workersactioncentre.org/about/#:~:text=Protecting%20Workers'%20Rights&text=Workers%20call%20our%20Workers'%20Rights,support%20with%20their%20workplace%20problem.
-
Workers call our Workers' Rights Info Line at (416) 531-0778 to get information about their rights and help with strategies to resolve the issue. They can also attend one of our Support Clinics to get more information and one-on-one support with their workplace problem.
-
В ІММ 0008? Не бачу там такої інформації, щойно передивилася😔
-
Так, я вказувала, що немає Лміа, і опен і нічого не нарахувало То можна так залишати? Чи краще вказати, що немає джоб офера?
-
Віза і перміт за дві різні речі і дві різні подачі В мене віза до 2028 Новий перміт до 2027 (старий був до липня 2025)
-
Ви знаєте як всім по куает? Це так завжди цікаво читати. Чим складніша? У вас відібрали житло все, ви виїхали з валізою не плануючи еміграцію? Не знаючи мови і не маючи уявлення де і як працювати будете? Не вірю що раніше люди так емігрували, а знецінити куаетчиків - то святе
-
Ось відповіла - дивіться як правильно по системі - або 1 або 2ий варіант
-
Або пишете що Джон офер є - але він OWP, п не LMIA/Lmia exemption Вже точно не пригадаю як саме вони в системі питають Суть одна - вам з ОВП КУАЕТ не мають нарахувати 50/200 балів за job offer
-
Доброго дня, пункт де заповнюється current employment незрозуміло, середня кількість годин це те що гарантує працедавець чи те що я реально працюю? Працедавець гарантує 40 годин але в мене 50+ Така сама ситуація із зарплатою за рік, треба писати те що я зароблю якщо буду працювати по 40 год чи так як я заробляю зараз по 50 з ОТ? Дякую!